x close

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 23 - 29 februarie. Gemenii se află la răscruce de drumuri, Fecioarele au parte de cutremure existențiale

22 Feb 2020   •   09:53
HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 23 - 29 februarie. Gemenii se află la răscruce de drumuri, Fecioarele au parte de cutremure existențiale foto: captură Antena 3

HOROSCOP. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat horoscopul săptămânii și a dezvăluit cine va avea o ultimă săptămână din luna februarie de vis, dar și cine va plânge cu lacrimi amare.

HOROSCOP. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, din cauza lui Mercur Retrograd:

HOROSCOP. BERBEC

Este an bisect, iar Soarele locuiește deja în Zodia Peștilor. În Pești este Luna la debut de săptămâna și Mercur Retrograd. Evident, că nu lipsește nici Neptun din ecuație, de aceea mulți vor căuta răspunsuri la întrebările care îi macină. Cu adăvărat, răspunsurile la frământări le văd pe astrograma voastră sau a unui membru din familie. Mercur Retrograd vă poate da toate planurile peste cap.

HOROSCOP. TAUR

Va fi o conjuncție între Lună și Soare în săptămăna care urmează. Cum Luna este una dintre patroanele voastre astrale, preocupările voastre sunt legate de sănătate, prieteni, copii(dragoste) sau de ce proiecte să vă apucați, ca să nu dați greș. Vedeți ce spuneam și la Berbec, că Luna va rezona și cu Mercur Retrograd și vă poate zăpăci.Cum Mercur este dual,nu veți ști să alegeți singuri între bine și rău.

HOROSCOP. GEMENI

Faimosul vostru patron astral va fi în mișcare retrogradă. Cum este plin de planete în Pești(Soare, Lună, Neptun și Mercur Retrograd) în aspect de cuadratură cu Soarele natal, veți avea cumpene și vă veți afla la răscruce de drumuri. Pentru a vă direcționa corect pe axa de destin, e musai să vă studiez astrograma. Aici, pe astrograma generală, lucrurile sunt foarte delicate și evazive.

HOROSCOP. RAC

Spuneam la zodiile precedente de faptul că Luna(patroana voastră astrală) va fi conjunctă cu Soarele în Pești în acest an bisect. Tensiunile sunt date și de prezența lui Mercur Retrograd în Pești și a lui Neptun, care vă fac să înotați și voi în ape tulburi. Ați văzut chiar ce valuri cu spume s-au abătut asupra Franței(țară în zodia Racului). Cum Karma este în Rac, de anul trecut prevedeam problemele grele.

HOROSCOP. LEU

Astrul vostru primordial este Soarele. Săptămâna debutează cu o conjuncție Soare-Lună, care teoretic este una bună. Mercur Retrograd nu vă lasă să evoluați cum doriți și vă pune piedici. Responsabil cu apele tulburi este și Neptun din Pești. De altfel, este Stellium în Pești cu cele patru planete menționate și analizate și anterior, dacă ați citit. Vizează sănătatea, cariera, familia(dragoste), business-ul. 

HOROSCOP. FECIOARĂ

Fecioara- Mercur este Retrograd și, mai mult, este lăngă Neptun în zodia opusă(Pești). Unele persoane pot avea parte de cutremure existențiale. Vizată este familia(relația matrimonială), altele pot avea probleme de sănătate (voi sau cineva din familie), iar cei mai mulți pot întâmpina obstacole ce țin de justiție sau de carieră. Nu lipsesc nici copiii din această ecuație a Stellium-ului, că pot crea griji.

Mai multe pe Kfetele.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop Mariana Cojocaru
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati