Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum se comportă zodiile când sunt înșelate - Gemenii iartă mereu și oferă și 10 șanse

HOROSCOP. Cum se comportă zodiile când sunt înșelate - Gemenii iartă mereu și oferă și 10 șanse

HOROSCOP. Cum se comportă zodiile când sunt înșelate - Gemenii iartă mereu și oferă și 10 șanse
28 Iun 2019   •   12:28

Înșelatul este considerat a fi o experiență neplăcută, dureroasă, pe care nimeni nu își dorește să o experimenteze în mod reflesiv atunci când se află într-o relație însă nu doar atunci, ci și în general. Contrar dorințelor fiecăruia dintre noi, cu toții experimentăm la un moment dat acest lucru. 

Citind în continuare poți afla cum trece fiecare zodie peste momentele de după ce a fost înșelat și cum își organizează resursele pentru a depăși într-un mod cât mai benefic pentru propria persoană durerea provocată. 

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, aceștia sunt persoane care pun pe primul loc activitatea profesională iar pe locul al doilea relația amoroasă. Având în vedere acest aspect, atunci când vor fi înșelați, nativii Berbec își vor căuta refugiul în muncă considerând că își vor găsi o bucurie suficient de mare cât să le umbrească durerea provocată în satisfacțiile profesionale pe care sunt capabili să le obțină.

Taur. Nativii Taur sunt persoane care oferă foarte greu încrederea atunci când intră într-o relație. Pe baza acestui considerent, în cazul în care sunt înșelați și prin urmare încrederea le este trădată, nu este nevoie să ceri iertarea lor deoarece nu ți-o vor oferi fiindcă va fi împotriva principiilor lor. Aceștia vor căuta să alunge sentimentul dureros al trădării petrecându-și timpul în compania prietenilor care vor avea grijă să îi integreze în fel și fel de activități care mai de care mai distractive ce le vor ține mintea departe de incidentul neplăcut. 

Gemeni. Când vine vorba de nativii Gemeni, aceștia depășesc așteptările tuturor atunci când sunt înșelați. Total diferiți de ceilalți nativi ai zodiacului, deși persoana iubită le va oferi dovada supremă a faptului că nu sunt suficient de respectați de acesta, precum nici iubiți foarte mult, Gemenii vor găsi întotdeauna puterea să ierte și să ofere nu doar a doua șansă, ci și a zecea dacă li se va cere. Se crede că tocmai acest comportament permisiv și iertător al nativilor Gemeni este și cel care îi pune adesea în această situație. Persistența și complacerea în acest gen de situații este cel care generează insuccesul în relațiile amoroase. 

Citeste articolul complet pe Clair.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii inselat
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close