Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Îl ierți sau îl lași dacă te-a înșelat? Vezi dacă merită în funcție de zodie!

HOROSCOP. Îl ierți sau îl lași dacă te-a înșelat? Vezi dacă merită în funcție de zodie!

HOROSCOP. Îl ierți sau îl lași dacă te-a înșelat? Vezi dacă merită în funcție de zodie!
07 Aug 2019   •   17:00

Este destul de greu să ierți după ce ai fost înșelată, în ciuda explicațiilor cu care vine partenerul tău. Cu toate acestea, este poate mai ușor să treci peste asta dacă ții cont de trăsăturile zodiacale ale partenerului tău. Află dacă merită sau nu să îl ierți în funcție de trăsăturile semnului său zodiacal.

Berbec

Atunci când iubitul tău este în zodia berbec și te-a înșelat, primul lucru la care trebuie să te gândești este motivul pentru care a făcut asta. În general berbecii nu pot înșela, dacă iubesc cu adevărat, iar atunci când ai fost înșelată de un berbec, trebuie să te gândești bine ce l-a determinat să facă asta. Comunică cu el și încearcă să îl înțelegi cât mai bine, iar dacă poți trece peste, merită să-i acorzi o a doua șansă. 

Taur

Atunci când un taur alege să își înșele iubita, motivul său este evident: nu o iubește îndeajuns. Nu merită să îi acorzi o a doua șansă, asta deoarece riști să fii din nou înșelată. Trebuie să știi că un bărbat în zodia taur, nu își înșeală niciodată femeia iubită, el îi este loial în totalitate și o respectă. 

Gemeni

Bărbații din zodia gemeni sunt extrem de șireți. Trebuie să fii foarte atentă cu el și mereu să-i ții frâiele. Dacă se întâmplă și te-a înșelat, nu merită o altă șansă și asta deoarece te va înșela și a doua oară. Bărbații gemeni au nevoie de femei puternice și hotărâte, care să le vină de hac.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop inselat zodii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close