Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 16 - 22 septembrie 2019, cu Minerva. Taurii se pregătesc de o nouă poveste de iubire, dar intră în conflicte la locul de muncă

HOROSCOP pentru săptămâna 16 - 22 septembrie 2019, cu Minerva. Taurii se pregătesc de o nouă poveste de iubire, dar intră în conflicte la locul de muncă

HOROSCOP pentru săptămâna 16 - 22 septembrie 2019, cu Minerva. Taurii se pregătesc de o nouă poveste de iubire, dar intră în conflicte la locul de muncă
18 Sep 2019   •   17:49

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 16 - 22 septembrie 2019.

HOROSCOP Taur. Ești gata să fi condus într-o direcție nouă. Concentrează-ți eforturile într-unul nou. Pot apărea probleme legale sau alte conflicte, deci asigură-te că împletești toate problemele cu conștientizarea tactică. Romantismul și divertismentul sunt ți ele, un moment important. Gestionarea inteligentă a unei situații ar putea dezamorsa unele situații tensionate sau explozive. Muncești mult, la birou și acasă, pentru a rezolva tot ce ai pe masa de lucru iar relațiile și finanțele se adaugă nivelului tău de confort. Lucrează pentru plăcerea celor care înseamnă cel mai mult pentru tine. Te vor sprijini într-un moment critic și legătura lor cu tine îți va aduce fericirea.

Citiți și HOROSCOP pentru săptămâna 16 - 22 septembrie 2019, cu Minerva. Berbecii câștigă bani mulți, în dragoste e momentul pentru o reinventare

HOROSCOP Excursiile pot fi distractive, dar pot avea și o notă de seriozitate, mai ales dacă înveți ceva din procesul descoperirii. Există chiar un potențial romantic, în special dacă întâlnești pe cineva care îți împărtășește ideile și cu care ai multe în comun. Și este probabil să apară atunci când ieși în locuri prin care nu ai mai fost demult.

HOROSCOP Este posibil să cauți profunzime în această săptămână, precum și varietate, în special când vine vorba despre o relație-cheie. Nu îți fie teamă să vorbești despre probleme care pot fi personale, dar care dezvăluie adevărul despre tine, deoarece acest lucru poate deschide calea către o mai mare intimitate. 

HOROSCOP Taur Relațional

HOROSCOP Găsești o nouă aventură, o nouă relație, o nouă poveste de iubire. Ceva interesant este chiar după colț. Există destule în lumea exterioară pentru a te face atent. Fă-ți ceva timp și pentru tine. Depune eforturi suplimentare în relațiile romantice cât și în cele de familie și vei vedea că ai tot sprijinul de care ai nevoie. Consolidează legăturile și fii gata să avansezi.

HOROSCOP Te poți identifica cu energia responsabilă a lunii în Berbec și în semnul tău atunci când începe săptămâna și este evident că vei înțelege de ce ai face un partener sigur și de încredere. Încercă să nu depui prea prea repede, armele.

HOROSCOP Stăpâna semnului tău, Venus a intrat în Balanță, celălalt semn pe care îl stăpânește, la sfârșitul săptămânii trecute, creând o atmosferă armonioasă, pașnică. Viața ta sentimentală crește impulsul erotic, deoarece vei putea vedea frumusețea tuturor lucrurilor.

HOROSCOP Profesional

HOROSCOP Modul tău original de a face lucrurile este în conflict puternic cu cineva care are o abordare mentală diferită. Cele două puncte de vedere se ciocnesc cap în cap. Nu trebuie să faci un compromis în acest moment. Pur și simplu înțelege argumentul opus.

HOROSCOP Universul te încurajează să te gândești la contopirea abilităților și resurselor cu altcineva pentru a avea mai multe opțiuni. Pe măsură ce parcurgi înălțimile intelectual, vei descoperi că oamenii din jurul tău te duc în vreun fel sau altul atunci când dorești ceva. Te schimbi, dar nu este cazul să o faci. Ai răbdare și caută persoanele fizice care îți pot sprijini creșterea.

Citiți și HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 16-22 septembrie. Gemenii bat pasul pe loc, Săgetătorii vor fi recompensați

HOROSCOP Financiar

HOROSCOP Acesta este momentul perfect pentru a solicita un împrumut pentru a finanța un proiect major. Esti într-o stare de spirit foarte bună și gata să negociezi o afacere care să funcționeze în favoarea ta. Creativitatea este în top, așa că folosește-o! 

HOROSCOP Este posibil ca progresul tău financiar să fi încetinit, dar lucrurile sunt în siguranță. Ți se cere să fii atent la cheltuielile legate de familie, copii, distracție. Este posibil să descoperi că sunt mai mari decât te aștepți. Regândirea bugetului, chiar și pentru scurt timp, poate însemna mai multă distracție și mai puține griji. Meriți un viitor fără stres.

HOROSCOP În această fază însă sunt solicitate calități de conducere exemplare, deoarece ai de-a face cu o anumită atenție la întâlniri și la locul de muncă. Permite abilităților tale manageriale să iasă la iveală și să aplanezi diplomat, un dezacord. Oferă informațiile creative pentru a ajuta lucrurile să progreseze mai bine. Alții vor aprecia eforturile și talentul tău, aducându-ți probabil, laude generoae sau o promovare meritată. 

HOROSCOP Sănătate

HOROSCOP Dorința de a rătăci este puternică. S-ar putea să te simți atras de exact opusul a ceea ce știi că este bine pentru tine. Nu există nicio judecată aici, dar puțină conștientizare te poate ajuta în următoarele săptămâni – un pic de echilibru ar merge mai bine. Prin urmare, încearcă să rămâi conectat și să te calmezi, indiferent de cât de agitată și de confuză poate fi ziua. Dacă poftești la o înghețată, ar fi mai bine să mergi la cofetărie în loc să eviți ca fiind un pericol pentru kilogramele tale!

Mai multe pe Huff.ro. 

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close