Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Fecioarele - probleme în dragoste, Balanțele - evoluție în carieră

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Fecioarele - probleme în dragoste, Balanțele - evoluție în carieră

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Eclipsa parțială de Lună aduce probleme extreme pentru trei zodii. Mare atenție pentru că unii dintre nativi au mari probleme în sfera sentimentală.

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Fecioarele - probleme în dragoste, Balanțele - evoluție în carieră
de Georgiana Adam    |    27 Noi 2020   •   17:37

BERBEC

Progresiile solare anunța apropierea Soarelui de Axa Karmică din Săgetător și Gemeni. Cum pe 30 noiembrie avem Eclipsa Parțială de Lună, veți vedea impactul astral asupra zodiacului, căci afectează toate, mai ales afectiv și emoțional(dragoste).

TAUR

Cum vă spuneam și vă avertizam de multă vreme de intrarea lui Lilith - Luna Neagră în Taur, uitați acum ce impact nedorit a avut asupra țării(în Taur era deja Uranus, patronul Vărsătorului-zodia țării). Cum urmează și Eclipsa de Lună, urmează o serie de multe alte întâmplări. Sentimental vom fi cu toții afectați.

GEMENI

Când vorbim de sănătate, Luna Neagră, alias Lilith este cea care o afectează. Cum va fi și Eclipsă de Lună pe 30 noiembrie, gemenii vor fi și ei puși la grele încercări. Dragostea e cu mari probleme, iar cariera vrea cinste, onoare.

RAC

Eclipsa Parțială de Lună vă vizează în mod direct, doar sunteți guvernați de Lună. Dacă ați parcurs acest Horoscop, probabil știți deja de dezastrele care s-au produs la finalul acestui an, cu al treilea val al Eclipselor.

LEU

Dragostea afectează acum sănătatea și invers. Eclipsa de Lună din 30 noiembrie cere claritate în viața socială pentru a nu fi așa. Nu putem rămâne indiferenți la tot ce se întâmplă în viețile noastre.

FECIOARĂ

Cum dragostea și sănătatea sunt puse la grele încercări. Mulți se întreabă care este sursa nefericirii și a afecțiunilor adunate. Lilith din Taur cu Uranus și Eclipsa de Lună vă dau un răspuns: trăim într-o societate politică bolnavă.

Mai multe detalii pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close