Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care te vor iubi toată viața chiar dacă le-ai înșelat

HOROSCOP. Zodiile care te vor iubi toată viața chiar dacă le-ai înșelat

HOROSCOP. Zodiile care te vor iubi toată viața chiar dacă le-ai înșelat
10 Apr 2019   •   13:07

Aceste cinci zodii sunt cele pentru care relația de cuplu este cea mai importantă, motiv pentru care sunt capabili să treacă peste o infidelitate fără ca sentimentele lor pentru partener să se schimbe. 

1.    Balanța

Cei născuți în zodia Balanței fac tot posibilul să aducă fericire în viața partenerului, pentru că fericirea lui este fericirea ei. Le place să iasă în lume și să-și integreze partenerul în cercul de prieteni. Dacă la un moment dat acesta îi este infidel, Balanța va putea trece, cu puțin efort, peste asta, doar datorită iubirii ce i-o poartă. Relațiile Balanței sunt, de obicei, stabile și se numără printre cele care durează cel mai mult. Astfel, o Balanță, datorită faptului că se caracterizează prin a fi visătoare, se va putea încrede din nou în partener și îl va iubi pentru totdeauna. 

2.    Taur

Ceea ce îi reprezintă cel mai bine este latura lor romantică, astfel încât își vor răsfăța zilnic partenerul cu detalii siropoase. Are în permanență nevoie de atenție, de alinturi, de dezmierdări și simte dacă ceva e în neregulă cu partenerul său. Dacă îi este trădată încrederea, Taurul va încerca să găsească motivul pentru care partenerul i-a fost infidel. Îi va găsi imediat o explicație și iertarea va veni de la sine. Nativii acestei zodii iubesc necondiționat și au grijă de fericirea partenerului lor.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii inselat
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close