Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care înşală. Ce spun astrologii şi ce spun statisticile

Zodiile care înşală. Ce spun astrologii şi ce spun statisticile

Zodiile care înşală. Ce spun astrologii şi ce spun statisticile
02 Aug 2017   •   16:04

Mulţi astrologi pun Gemenii pe primul loc în topul zodiilor predispuse să îşi înşele partenerii, clasamentul fiind continuat cu Peşti, Lei, Berbeci şi Tauri, însă statisticile spun cu totul şi cu totul altceva.

Potrivit site-ului australian de matrimoniale Victoria Milan, destinat persoanelor căsătorite din toată lumea, oamenii născuţi în anumite zodii înşală mai mult decât restul. Bazată pe profilele a 5,8 milioane de utilizatori, o cercetare făcută de site-ul cu pricina a revelat că cei mai mulţi dintre cei care îşi înşală partenerii sunt Vărsători (11,6% din total). Ei sunt urmaţi de Peşti (11,5%) şi de Berbeci (11%). Pe de altă parte, cea mai de încredere zodie ar fi Săgetătorul (doar 7,1 la sută dintre nativi ar fi dispuşi să înşele). Scorpionii sunt şi ei printre semne "credincioase", proporţia de bărbaţi şi femei din această zodie care sunt gata să înşele fiinde de 7,2 la sută din total. Balanţele se clasează şi ele în zona zodiilor care nu înşală prea uşor (7,9%).

Astrologii contrazic, însă, în bună măsură, cifrele seci ale realităţii, punânând Gemenii şi Peştii în fruntea clasamentului zodiilor care înşală. Dar să le luăm pe rând.

Detalii pe cancan.ro.

×
Subiecte în articol: zodii fidelitate inselat
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close