Antena 3 CNN International News Actor de la Hollywood, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru că a agresat două femei

Actor de la Hollywood, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru că a agresat două femei

Un actor de la Hollywood a fost condamnat, joi, la 30 de ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat, în luna mai, pentru două acuzații de viol, potrivit deputatului D.A. Reinhold Mueller, de la biroul procurorului districtual din Los Angeles.

Actor de la Hollywood, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru că a agresat două femei
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    08 Sep 2023   •   09:18

Actorul Danny Masterson a primit pedeapsa maximă pentru infracțiunile comise.

Starul din „That ’70s Show”, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit vinovat, la sfârșitul lunii mai, pentru două din cele trei capete de acuzare de viol și a fost arestat în urma verdictului. Juriul a rămas în dezbateri în privința celui de-al treilea cap de acuzare.

După arestarea sa inițială în 2020, Masterson a pledat nevinovat la acuzațiile că a violat trei femei la domiciliul său, între 2001 și 2003.

Masterson a fost reprezentat de avocații Shawn Holley și Philip Cohen. Holley le-a spus, joi, reporterilor, în afara tribunalului, că intenționează să facă apel la condamnările pentru viol.

"Suntem foarte dezamăgiți de sentința pe care judecătorul a pronunțat astăzi”, a spus Holley, citind dintr-o declarație. "Domnul. Masterson nu a comis crimele pentru care a fost condamnat, iar noi și avocații de apel care sunt cei mai buni și cei mai străluciți din țară suntem încrezători că aceste condamnări vor fi anulate."

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Alison Anderson, avocatul care le reprezintă pe două dintre cele trei femei abuzate, a declarat, joi, pentru CNN, că acestea „au dat dovadă de o forță și curaj extraordinare, prezentându-se în fața forțelor de ordine și participând direct la două procese penale istovitoare”.

"Aplaud curajul lor pentru că s-au prezentat și au participat la acest proces. Speranța mea este că această sentință le va aduce cumva pace și curajul lor va fi un exemplu pentru alții", a declarat procurorul districtual din Los Angeles, George Gascón, pentru CNN. "Una dintre prioritățile mele principale este să mă asigur că Los Angeles nu va mai fi un teren de vânătoare pentru elita de la Hollywood care se simte îndreptățită să vâneze femeile."

Masterson este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Steven Hyde din „That ’70s Show”, care a fost difuzat timp de opt sezoane, din 1998 până în 2006, și i-a avut în casting pe Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon, Topher Grace și Wilmer Valderrama.

Kutcher și Masterson au jucat și în serialul Netflix „The Ranch” începând din 2016, dar Netflix și producătorii l-au exclus pe Masterson, pe fondul acuzațiilor de viol.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close