Antena 3 CNN International News Actorul care l-a jucat pe Tarzan a murit într-un accident aviatic

Actorul care l-a jucat pe Tarzan a murit într-un accident aviatic

Actorul Joe Lara, vedeta serialului „Tarzan: The Epic Adventures” din 1996, a murit sâmbătă, după ce un avion mic s-a prăbușit într-un lac din Tennessee.

Actorul care l-a jucat pe Tarzan a murit într-un accident aviatic
Sursa foto: Youtube
de Alexandra Ionescu    |    31 Mai 2021   •   10:10

Vedeta serialului „Tarzan: The Epic Adventures”, din 1996, a murit sâmbătă, la vârsta de 58 de ani, în urma unui accident aviatic îngrozitor.

În accidentul aviatic au murit actorul Joe Lara, soţia acestuia, pastorul Gwen Shamblin Lara, ginerele lui Gwen, pilotul avionului şi trei angajaţi ai bisericii conduse de Gwen.

Toți erau din Brentwood, Tennessee, iar numele lor au fost făcute publice după ce familiile au fost anunțate de tragedie.

Avionul de mici dimensiuni, care aparţinea bisericii conduse de Gwen, s-a prăbușit sâmbătă dimineață, în lacul Percy Priest, de lângă Smyrna, în Tennessee, la scurt timp după decolare. Aeronava se îndrepta spre Palm Beach, potrivit Administrației Federale a Aviației.

Echipele de căutare au recuperat mai multe componente ale aeronavei, precum și rămășițe umane din lacul Percy Priest, au anunțat oficiali din Rutherford

Născut în San Diego, California, la 2 octombrie 1962, Lara este cunoscut mai ales pentru interpretarea personajului lui Tarzan în filmul de televiziune CBS „Tarzan in Manhattan” din 1989 și a serialului său „Tarzan: The Epic Adventures”, 1996 -1997.

Lara a mai apărut în filmele de acțiune„ American Cyborg: Steel Warrior ”(1993), „Steel Frontier”(1995), „Warhead”(1996), „Armstrong”(1998) și „Doomsdayer”( 2000). A trecut de la actorie la muzică country la începutul anilor 2000, lansând albumul „Joe Lara: The Cry of Freedom” în 2009.

 

×
Subiecte în articol: actor tarzan accident avion
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close