Antena 3 CNN International News Două adolescente au fost împușcate într-o parcare, după ce s-au urcat din greșeală în mașina unui bărbat, în SUA

Două adolescente au fost împușcate într-o parcare, după ce s-au urcat din greșeală în mașina unui bărbat, în SUA

Două adolescente au fost împușcate după ce s-au urcat într-o mașină pe care, aparent, au confundat-o cu cea aparținând uneia dintre ele.

Două adolescente au fost împușcate într-o parcare, după ce s-au urcat din greșeală în mașina unui bărbat, în SUA
Sursa foto: Poliția din Elgin, Texas / Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2023   •   19:30

Incidentul, care s-a petrecut în orașul Elgin din statul american Texas, este cel puțin al treilea de acest fel în ultimele șapte zile, în care persoane neînarmate au fost împușcate și ucise sau rănite grav, fără a fi fost implicate în prealabil în altercații sau violențe.

Ofițerii de poliție au răspuns, marți dimineața, unui apel de urgență făcut din parcarea unui supermarket HEB din oraș.

La fața locului, ei au găsit două majorete într-un într-un vehicul, rănite de mai multe gloanțe.

Una dintre tinere, Payton Washington, a fost transportată cu elicopterul la spital, unde a ajuns în stare critică. Cealaltă fată a primit îngrijiri la fața locului.

Citește și: "Am crezut că e o știre din SUA!" | Un bărbat și-a găsit sfârșitul într-un șanț cu apă după ce a fost împușcat în cap

Conform investigației preliminare, incidentul s-a declanșat după ce patru majorete care se întorceau de la un eveniment au încercat să-și recupereze mașinile din parcare.

Una dintre fete s-a urcat într-un vehicul pe care l-a crezut a fi al său, dar în care, pe scaunul pasagerului din dreapta față, se afla un bărbat necunoscut, care ulterior s-a dovedit a fi înarmat cu un pistol. 

"L-am văzut pe tip ieșind pe ușa pasagerului, am coborât geamul și am încercat să-i prezint scuze. Apoi, în timp ce fereastra portierei era coborâtă, a scos o armă și a început să tragă în noi", a relatat Heather Roth, una dintre majorete.

Pedro Tello Rodriguez Jr., în vârstă de 25 de ani, care a deschis focul asupra fetelor, a fost arestat marți dimineață, fiind acuzat inițial de comportament criminal, fără a fi excluse alte acuzații ulterioare, a precizat Departamentul de Poliție din Elgin.

Când au ajuns la locuința suspectului, acesta încă purta hainele în care a fost surprins de camerele de supraveghere din parcare, notează CNN.

Foto: Pedro Tello Rodriguez Jr, suspectul pus sub acuzare (stânga) și Payton Washington, una dintre victimele sale (dreapta)

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close