Antena 3 CNN International News Dramă pe autostradă, după ce o bucată de metal a străpuns parbrizul unei mașini, în SUA. Înainte să moară, șoferul a făcut un ultim gest

Dramă pe autostradă, după ce o bucată de metal a străpuns parbrizul unei mașini, în SUA. Înainte să moară, șoferul a făcut un ultim gest

Excursia de toamnă a unui cuplu de pensionari din Alaska s-a terminat tragic.

Dramă pe autostradă, după ce o bucată de metal a străpuns parbrizul unei mașini, în SUA. Înainte să moară, șoferul a făcut un ultim gest
Sursa foto: CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Oct 2021   •   15:43

Thomas Arrington și soția sa plănuiau să se bucure de toamnă în New England, SUA. Cei doi intenționau să viziteze mai multe faruri marine și să admire covorul de frunze ruginii.

Dar aventura lor domestică s-a sfârșit brusc în Massachusetts, pe autostrada interstatală 95. 

Parbrizul mașinii închiriate a fost străpuns de o bucată de metal care s-a desprins dintr-un camion de gunoi.

Poliția a constatat că, într-un ultim efort, Arrington, rănit grav de bucata de metal, a reușit să scoată mașina de pe autostradă și să oprească într-un loc sigur.

"A suferit răni groaznice și a reușit, cumva, să rămână în viață suficient pentru a opri mașina în siguranță și a-i salva viața mamei. În ultima clipă, s-a asigurat că mama e bine", a spus Jennifer Hoadley, fiica celor doi, conform CNN.

Investigația a arătat că bucata de metal era folosită la nivelarea cimentului proaspăt turnat. Anchetatorii spun că piesa a căzut dintr-o mașină de gunoi precum cea din imaginile următoare.

Șoferul vehiculului care a stat la originea dramei n-a fost prea vorbăreț.

"Da, știu ce s-a întâmplat dar nu spun nimic, nimic", a menționat el.

Poliția precizează că e vorba de un șofer de 21 de ani, care cooperează cu autoritățile. Nu este clar, momentan, dacă va fi acuzat de vreo infracțiune.

Jennifer Hoadley, care și-a pierdut tatăl în aceste circumstanțe tragice și neobișnuite, crede că, în timp, îl va ierta pe șoferul mașinii de gunoi.

"Tata spunea mereu că e uman să greșești. Toți greșim. Dar greșeala asta a fost mare. Mi l-a luat pe eroul meu", a concluzionat ea.

Supraviețuitoare cu răni minore în urma evenimentului de pe autostradă, mama femeii se afla, vineri, în drum spre Alaska.

×
Subiecte în articol: Thomas Arrington metal parbriz autostrada
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close