Antena 3 CNN International News Ambasadorul SUA la ONU vine în România și Moldova pentru a se întâlni cu oficialii și cu refugiații ucraineni

Ambasadorul SUA la ONU vine în România și Moldova pentru a se întâlni cu oficialii și cu refugiații ucraineni

Linda Thomas-Greenfield, ambasadorul SUA la Națiunile Unite, va veni în România și va vizita Republica Moldova. Vizita sa se va concentra pe situația refugiaților ucraineni.

Ambasadorul SUA la ONU vine în România și Moldova pentru a se întâlni cu oficialii și cu refugiații ucraineni
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    31 Mar 2022   •   18:04

Linda Thomas-Greenfield, ambasadorul SUA la Națiunile Unite, intenționează să călătorească în Moldova și România, la începutul lunii aprilie, pentru a se concentra pe eforturile de a ajuta refugiații ucraineni și nevoile umanitare ”create de agresiunea și războiul Federației Ruse”, potrivit unui comunicat al Misiunii SUA.

În perioada 2-4 aprilie, Thomas-Greenfield se va întâlni cu refugiați ucraineni și va auzi despre experiențele lor directe în fuga de război, potrivit comunicatului.

Ea se va întâlni, de asemenea, cu partenerii organizațiilor neguvernamentale și agențiile ONU care lucrează pentru a ajuta populația refugiată, precum și cu oficiali guvernamentali implicați în răspunsul umanitar.

Potivit Poliției de Frontieră, de la declanşarea acestei crize până la data de 30 martie, inclusiv, în țara noastră au intrat 587.478 de cetăţeni ucraineni. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close