Antena 3 International News Ashton Kutcher era dornic să facă turism în spațiul cosmic cu Virgin Galactic, dar soția lui nu l-a lăsat

Ashton Kutcher era dornic să facă turism în spațiul cosmic cu Virgin Galactic, dar soția lui nu l-a lăsat

de Alexandra Ionescu    |    17 Iul 2021   •   16:52
Ashton Kutcher era dornic să facă turism în spațiul cosmic cu Virgin Galactic, dar soția lui nu l-a lăsat
Sursa foto: Getty Images

Actorul Ashton Kutcher spune că și-a vândut biletul pentru zborul în spațiu cu Virgin Galactic, deoarece soția sa, Mila Kunis, l-a convins că nu este “o decizie înțeleaptă pentru familie”.

Îndrăgitul actor a povestit pentru Cheddar News că, deși avea deja un bilet Golden pentru un zbor la bordul navei Virgin Galactic, soția sa l-a îndemnat să își reconsidere planul. 

„După ce ne-am căsătorit și am făcut copii, soția mea a împins practic ideea că nu a ar fi o decizie inteligentă pentru familie să mergem în spațiu atunci când avem copii mici”, a recunoscut Ashton.

 „Așadar, am ajuns să-mi revând biletul la Virgin Galactic. Trebuia să fiu pe următorul zbor, dar nu voi fi.”

Cu toate acestea Ashton Kutcher, care este căsătorit cu Mila Kunis din 2015, a insistat că într-o zi va zbura spre spațiu.

Declarația lui vine la scurt timp după ce fondatorul Virgin Galactic, Richard Branson, a urcat în primul avion al companiei care a zburat în spatiu.

Sir Richard și cinci dintre angajații săi s-au urcat într-un avion spațial numit VSS Unity, iar zborul a durat aproximativ o oră înainte de a reveni în siguranță pe Pământ.

Miliardarul a călătorit până la 90 de kilometri deasupra Pământului și s-a eliberat de atracția gravitațională a planetei, în ciuda faptului că a rămas pe orbita sa. El a realizat zborul mai devreme decât era programat pentru a-l învinge pe magnatul de la Amazon, Jeff Bezos, în cursa lor spațială.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
x close