Antena 3 CNN International News Atentat într-un supermarket din Buffalo, New York, transmis Live pe internet. Atacatorul a ucis zece oameni

Atentat într-un supermarket din Buffalo, New York, transmis Live pe internet. Atacatorul a ucis zece oameni

Atentat într-un supermarket din oraşul Buffalo, New York. Un tânăr înarmat şi îmbrăcat în haine militare a împuşcat cel puţin nouă oameni.

Atentat într-un supermarket din Buffalo, New York, transmis Live pe internet. Atacatorul a ucis zece oameni
Sursa foto: Google
de Alin Tarnovschi    |    14 Mai 2022   •   23:00

Bărbatul a transmis atentatul Live pe o platformă online şi chiar a lăsat un manifest de 106 pagini în care a încercat să îşi justifice gestul.

El a intrat într-un supermarket din Buffalo, New York şi a început să tragă. Imaginile au fost transmise Live pe internet.

Cel puţin zece persoane au fost ucise, iar altele sunt rănite după ce un individ a deschis focul într-un supermarket din oraşul Buffalo, în statul american New York, anunţă autorităţile americane.

Într-o imagine postată pe Facebook şi Twitter se poate observa că atacatorul a fost reţinut de poliţiştii din Buffalo imediat după atentat, notează CNN.

Supermarketul, situat pe Jefferson Avenue din oraşul Buffalo, aflat pe malul lacului Erie, la graniţa cu Canada, a fost încercuit de forţele de ordine.

În manifestul postat online, atacatorul s-a descris ca fiind un tânăr de 18 ani.

×
Subiecte în articol: New York SUA atentat
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close