Antena 3 CNN International News Un avion a aterizat de urgență după ce un pasager a agresat doi membri ai echipajului, în SUA

Un avion a aterizat de urgență după ce un pasager a agresat doi membri ai echipajului, în SUA

Un avion al companiei Delta, care efectua un zbor de la Washington la Los Angeles a fost nevoit să aterizeze de urgență în Oklahoma City, după ce un pasager a agresat două persoane.

Un avion a aterizat de urgență după ce un pasager a agresat doi membri ai echipajului, în SUA
Sursa foto: Facebook/ Delta Air Lines
de Cerasela Stafie    |    10 Dec 2021   •   19:55

Incidentul s-a petrecut joi seara. ”Pasagerul a agresat un însoțitor de bord”, a declarat căpitanul Arthur Gregory de la poliția din Oklahoma City pentru CNN.

Un air marshal a fost și el lovit în timp ce încerca să-l imobilizeze pe omul violent. În cele din urmă, acesta a ajuns în custodia autorităților.

Aeronava Boeing 757-200 a aterizat pe aeroportul Will Rogers World în jurul orei 19:40, ora locală, au transmis autoritățile. Suspectul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost scos din avion și intervievat de FBI.

Suspectul și-a petrecut noaptea într-o închisoare locală, au mai informat polițiștii. Aceștia nu aveau informații cu privire la numele bărbatului sau acuzațiile cu care s-ar putea confrunta. De asemenea, nu s-a spus nimic despre natura rănilor suferite de însoțitorul de bord și de air marshal.

Delta Air Lines a salutat ”acțiunea rapidă și profesionalismul echipajului și ale Federal Air Marshals” pe zbor. ”Ne cerem scuze clienților noștri pentru neplăceri”, a mai transmis compania aeriană

Zborul a părăsit Oklahoma City după o întârziere de aproximativ o oră. Avionul a aterizat pe Aeroportul Internațional Los Angeles la ora locală 22:18.

×
Subiecte în articol: pasager avion agresiune insotitor zbor
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close