Antena 3 CNN International News Un băiat de 9 ani, cea mai tânără victimă de la Astroworld, a murit în spital. Bilanțul deceselor a ajuns la 10

Un băiat de 9 ani, cea mai tânără victimă de la Astroworld, a murit în spital. Bilanțul deceselor a ajuns la 10

Băiatul de 9 ani care a fost rănit la Festivalul Astroworld a murit duminică, potrivit avocatului de familie Ben Crump. Numărul morților din concertul haotic se ridică acum la 10.

Un băiat de 9 ani, cea mai tânără victimă de la Astroworld, a murit în spital. Bilanțul deceselor a ajuns la 10
Sursa foto: Twitter/AP
de Alexandra Ionescu    |    15 Noi 2021   •   08:55

Serviciile funerare pentru unele dintre victime au început în weekend, iar zeci de procese au fost intentate pentru tragedie. Băiatul, identificat drept Ezra Blount, se afla într-o comă indusă medical în încercarea de a depăși traumatismele cerebrale, hepatice și renale, potrivit unui comunicat al avocatului Ben Crump.

„Familia Blount jeleşte în seara aceasta pierderea de neînţeles a nepreţuitului lor fiu. Nu acesta ar fi trebuit să fie deznodământul faptului că şi-au dus fiul la un concert, care ar fi trebui să fie o sărbătoare, a spus  Crump.

Bernon Blount a spus anterior pentru CNN că nepotul său a fost în Houston pentru a-l vedea pe „artistul lui preferat” și a participat la concert cu tatăl său, Treston Blount.

Participanții la concert au fost zdrobiți, călcați în picioare și s-au chinuit să respire în timp ce mulțimea aglomerată se îndrepta spre o scenă în aer liber când rapperul și capul de afiș Travis Scott a început să cânte. 

„Când fiul meu a mers la concert, îl avea pe nepotul meu pe umăr”, a spus Blount. "Toți oamenii au început să se împingă și el nu a putut respira, așa că a sfârșit prin a leșina din cauza presiunii care era aplicată asupra corpului său. Și când a leșinat, Ezra a căzut de pe umăr și s-apierdut în mulțime".

Blount a spus că Ezra „a făcut un stop cardiac care i-a afectat inima”. Băiatul avea, de asemenea, leziuni ale ficatului și plămânilor și avea umflături în creier, a spus Blount. 

Familia este „devastată pentru că aceasta trebuia să fie o excursie tată-fiu pentru ei pentru a se lega și s-a transformat în ceva oribil și tragic”, a spus anterior Blount.

 

×
Subiecte în articol: astroworld concert SUA victima decese festival
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close