Antena 3 CNN International News Un bărbat a intrat în cockpit-ul unui avion și a distrus aparatura, chiar în timpul îmbarcării, în SUA

Un bărbat a intrat în cockpit-ul unui avion și a distrus aparatura, chiar în timpul îmbarcării, în SUA

Un bărbat a intrat în cockpit-ul unui avion, în timp ce avea loc îmbarcarea, și a distrus o parte din aparatură. Ulterior, a încercat să sară pe geam.

Un bărbat a intrat în cockpit-ul unui avion și a distrus aparatura, chiar în timpul îmbarcării, în SUA
Sursa foto: Facebook/ American Airlines
de Cerasela Stafie    |    12 Ian 2022   •   17:08

Incidentul a avut loc la bordul unei avion American Airlines, care urma să efectueze o cursă Honduras - Miami.

Purtătorul de cuvânt al companiei aeriere, Sarah Jantz, a transmis, printr-un comunicat, că au fost alertate autoritățile, iar omul a fost arestat.

”Membrii echipajului au intervenit și individul a fost în cele din urmă reținut de forțele de ordine locale”, a anunțat reprezentantul American Airlines.

”Aplaudăm profesionalismul  membrilor echipajului în gestionarea acestei situații dificile”, a adăugat.

Aeronava nu a mai putut efectua cursa, fiind trimisă o alta pentru a o înlcoui. Zborul a fost reprogramat.

Până în prezent cu se cunoaște motivul pentru care individul a provocat pagubele. Companiile aeriene s-au confruntat cu o creștere a incidentelor care implică pasageri indisciplinați pe fondul pandemiei de Covid-19, mai ales că personalul are acum sarcina de a aplica regulile privind măștile și alte protocoale legate de Covid.

În 2021, Administrația Federală a Aviației din SUA a raportat că a primit peste 5.980 de plângeri ale pasagerilor indisciplinați. Agenția a declarat că a primit 4.290 de rapoarte de incidente legate de măști anul trecut și că au fost inițiate 1.075 de investigații -- de peste cinci ori mai multe decât în ​​2020.

×
Subiecte în articol: barbat cockpit avion aparatura
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close