Antena 3 CNN International News Mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu. Un șofer a fost împușcat mortal la coadă la benzină, în Louisiana

Mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu. Un șofer a fost împușcat mortal la coadă la benzină, în Louisiana

Un șofer l-a împușcat mortal pe un alt conducător auto în timp ce stăteau amândoi la coadă pentru a alimenta cu combustibil la o benzinărie din Metaire, statul american Louisiana.

Mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu. Un șofer a fost împușcat mortal la coadă la benzină, în Louisiana
Sursa foto: hepta
de Adrian Iclozan    |    04 Sep 2021   •   14:55

Louisiana a suferit mari distrugeri, săptămâna aceasta în urma trecerii uraganului Ida. Aproape un milion de oameni au rămas, inițial, fără curent electric iar ultima situație, la nivelul zilei de sâmbătă, indica peste 700.000 de abonați care nu primeau energie electrică.

De asemenea, ca urmare a întreruperii liniilor de aprovizionare, au început să lipsească produsele de bază, inclusiv alimentele și benzina.

Cozile formate la benzinării amintesc de cele văzute de românii care au fost martori la ultimii ani ai regimului lui Nicolae Ceaușescu, perioadă în care alimentele, dar și benzina și motorina, erau raționalizate.

În acest context s-a produs incidentul de vineri după-amiază.

Șoferul care avea să fie împușcat aștepta la o coadă lungă. El a început să se certe cu un alt conducător auto.

Acesta din urmă a scos un pistol și a tras asupra primului bărbat, după care a fugit cu mașina de la fața locului.

Victima a fost transportată la spital, unde a fost pronunțat decesul.

Șeriful din districtul Jefferson, Joseph Lopinto i-a transmis public fugarului, prin intermediul presei, să se predea, menționând că există numeroși martori și că autoritățile dispun de fotografia mașinii sale.

"Este incredibil că oamenii nu se pot comporta matur într-o astfel de situație. Doamnelor și domnilor, serviciul nu este disponibil. Nu avem suficient combustibil. Nu primim suficient combustibil. Nu avem suficiente generatoare funcționale. Cozile sunt lungi. Toată lumea și-a ieșit din minți. Dar să își piardă viața cineva din cauză că voia să alimenteze cu combustibil, este absolut ridicol", a comentat șeriful Lopinto.

El a menționat că oamenii legii nu au identificat alt suspect, în afara trăgătorului care a fugit.

Șeriful a mai spus că în mașina cu care a fugit suspectul se aflau și alte persoane.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close