Antena 3 CNN International News Un britanic a fost condamnat la 6 săptămâni de închisoare în Singapore după ce nu a purtat mască

Un britanic a fost condamnat la 6 săptămâni de închisoare în Singapore după ce nu a purtat mască

Un tribunal din Singapore a condamnat un britanic la 6 săptămâni de închisoare, după ce acesta a încălcat protocolul COVID-19 refuzând să poarte o mască în public.

Un britanic a fost condamnat la 6 săptămâni de închisoare în Singapore după ce nu a purtat mască
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    19 Aug 2021   •   08:52

Benjamin Glyn în vârstă de 40 de ani a fost găsit vinovat în patru capete de acuzare după ce a refuzat să poarte o mască într-un tren, și a folosit un limbaj agresiv vizavi de cei din serviciul public.

Glynn a fost, de asemenea, supus unei examinări psihiatrice la ordinul judecătorului după remarcile pe care le-a făcut în sala de judecată. 

Miercuri el i-a  cerut Curții să renunțe la ”acuzațiile nedrepte” și să îi fie returnat pașaportul pentru a se întoarce în Marea Britanie, la familia lui.

Glynn s-a reprezentat singur.

Singapore este cunoscut pentru politica sa strictă în ceea ce priveşte protocolul COVID-19. Glynn nu este primul care a avut de suferit după încălcare legilor sanitare.

În februarie, un alt britanic a fost condamnat la câteva săptămâni de închisoare după ce s-a furișat din camera de hotel pentru a-și vedea logodnica aflată în carantină. 

 

×
Subiecte în articol: singapore COVID-19 coronavirus
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close