Antena 3 CNN International News Busculadă mortală la stadionul unde o echipă din România arbitrează finala Cupei Golfului. Cel puțin o persoană a fost ucisă

Busculadă mortală la stadionul unde o echipă din România arbitrează finala Cupei Golfului. Cel puțin o persoană a fost ucisă

O persoană a murit și alte cel puțin 60 au fost rănite, în urma unei busculade care s-a creat la stadionul din orașul Barsa, în sudul Irakului.

Busculadă mortală la stadionul unde o echipă din România arbitrează finala Cupei Golfului. Cel puțin o persoană a fost ucisă
Sursa foto: Twitter @20yahia1920
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Ian 2023   •   16:49

Aici se desfășoară, joi seară, de la ora 18 (ora României) meciul dintre echipele naționale de fotbal ale Irakului și Omanului, care se înfruntă în finala Cupei Golfului.

Este pentru prima dată din 1979 când Irakul găzduiește finala Cupei Națiunilor din Golf, potrivit CNN.

Partida este arbitrată de o echipă din România, formată din Istvan Kovacs la centru și Vasile Marinescu și Mihai Artene, tușieri, potrivit Federației Române de Fotbal.

Mii de suporteri s-au adunat în jurul stadionului cu câteva ore înainte de debutul partidei, deși toate locurile în interiorul arenei sportive au fost ocupate.

O persoană a fost ucisă, iar alte câteva zeci au fost rănite după o învălmășeală din care toată lumea, panicată, încerca să scape.

Ministerul irakian de Interne al Irakului a comunicat ulterior că porțile stadionului au fost închise.

Poliția le-a cerut celor care nu au bilet la meci să evite deplasarea la stadion pentru a nu crea alte incidente.

Citește și: Fața lui Messi, imortalizată într-un lan de porumb de 50 de hectare 

 

×
Subiecte în articol: Basra România busculadă Cupa Golfului
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close