Antena 3 CNN International News Un candidat la forțele speciale ale Marinei SUA a murit după o fază de antrenament cunoscută ca ”săptămâna iadului”

Un candidat la forțele speciale ale Marinei SUA a murit după o fază de antrenament cunoscută ca ”săptămâna iadului”

Un candidat Navy SEAL, forțele speciale ale Marinei SUA, a murit vineri, iar un altul a fost internat în San Diego după ce au terminat o fază de antrenament cunoscută sub numele de „Săptămâna Iadului”.

Un candidat la forțele speciale ale Marinei SUA a murit după o fază de antrenament cunoscută ca ”săptămâna iadului”
Sursa foto: Getty Images/ Handout
de Cerasela Stafie    |    06 Feb 2022   •   15:26

Comandamentul Naval Special Warfare a declarat că, în prezent, cauza morții candidatului SEAL este necunoscută, iar o anchetă este în curs. Candidatul rănit este în stare stabilă la Naval Medical Center San Diego.

Cei doi, ale căror identități nu au fost dezvăluite, nu se antrenau ”activ” când au debutat simptomele de boală, potrivit comunicatului.

Ei au început să se simtă rău ”la câteva ore” după cursul de demolare subacvatică de bază SEAL (BUD/S) pentru marinari, care a încheiat săptămâna iadului. Ambii au fost duși pentru la spital pentru îngrijiri medicale de urgență.

”Săptămâna Iadului” este ”parte a primei etape de evaluare și selecție a Navy SEAL”, potrivit Comandamentului Naval Special Warfare. Este considerat apogeul antrenamentului și constă din cinci zile în care cursanții sunt în mod constant înfrigurați, înfometați, lipsiți de somn și cu hainele ude.

×
Subiecte în articol: US NAVY Seals mort iad
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close