Antena 3 CNN International News Casa Albă face parteneriat cu reţelele de dating pentru a încuraja vaccinarea

Casa Albă face parteneriat cu reţelele de dating pentru a încuraja vaccinarea

Începând de săptămâna aceasta, Casa Albă speră ca americanii să gliseze dreapta pentru vaccinarea anti-COVID-19, şi a făcut parteneriat cu diferite aplicaţii de dating pantru a oferi conţinut premium persoanelor vaccinate.

Casa Albă face parteneriat cu reţelele de dating pentru a încuraja vaccinarea
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    21 Mai 2021   •   14:44

Persoanele vaccinate care folosesc Tinder, Hinge, OKCupid, Chispa, Plenty of Fish, Bumble şi Badoo vor câştiga acces la conţinut premium "ca boost, super like sau super swipe", dacă fac dovada vaccinarii. 

Membrii vor putea de asemenea, să filtreze potenţialii parteneri pe baza statusului vaccinarii, sau să se programeze pentru vaccinare prin intermediul aplicaţiilor.

La începutul adminnistraţiei Bidden, casa Albă a depăşit ţelul de 100 de milioane de doze administrate în primele 100 de zile.

De atunci, totuşi, procentul de vaccinare a scăzut la aproape 50%, arată datele Centrului de Prevenire al Bolilor (CDC).

Mai mult de 160 de milioane de oameni, aproximativ 48% din populaţia SUA, a primit cel puţin o doză de vaccin, şi aproape 127 de milioane de oameni, aproximativ 38% din populaţie, e vaccinată cu ambele doze.

Parteneriatul Casei albe cu reţelele de dating este ultimul dintre eforturile făcute pentru a convinge populaţia să se inoculeze. 

Multe state oferă premii în bani, loterii la care se pot câştiga milioane de dolari, dacă se face dovada vaccinării.

"Potrivit unor studii ale OKCupid, persoanele care sunt vaccinate, sau plănuiesc să se vaccineze au 14% mai multe şanse să îşi găsească pereche decât cei care nu au de gând să facă vacinul", a spus Casa Albă.

La începutul lunii, Biden a stabilit ţelul e a administra cel puţin o doză de vaccin la 70% din populaţie până pe 4 Iulie, de Ziua Independenţei.

×
Subiecte în articol: Casa Alba
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close