Antena 3 CNN International News Cazul Gabby Petito: autopsia lui Brian Laundrie a fost finalizată și s-a aflat modul în care a murit

Cazul Gabby Petito: autopsia lui Brian Laundrie a fost finalizată și s-a aflat modul în care a murit

Autopsia lui Brian Laundrie a fost încheiată. Avocatul familiei a dezvăluit cum a murit bărbatul bănuit că și-ar fi ucis iubita.

Cazul Gabby Petito: autopsia lui Brian Laundrie a fost finalizată și s-a aflat modul în care a murit
Sursa foto: Twiiter/ ABC News
de Cerasela Stafie    |    23 Noi 2021   •   22:07

Brian Laundrie s-a sinucis împușcându-se în cap, a declarat marți pentru CNN un avocat al familiei Laundrie. „Chris și Roberta Laundrie au fost informați că moartea s-a produs prin împușcare, fiind o sinucidere”, a declarat avocatul Steven Bertolino.

Rămășițele lui Laundrie au fost găsite într-o rezervație naturală din Florida luna trecută, după o căutare de câteva săptămâni. Bărbatul a fost de negăsit la doar câteva zile după ce logodnica lui Gabby Petito a fost dată dispărută.

Cuplul a călătorit prin țară la bordul unei camionete Ford. Cei doi și-au publicat călătoriile pe rețelele de socializare.

Cazul a ajuns în atenția publică după ce tânăra nu s-a mai întors acasă. La 1 septembrie, Laundrie a revenit la casa părintească din Florida fără Petito.

În timp ce poliția făceau învestigații și interoga familia cu privire la locul unde se află tânăra, Laundrie s-a făcut nevăzut, pe 13 sau 14 septembrie. Potrivit părinților săi, el a plecat de acasă cu un rucsac.

Rămășițele lui Petito au fost găsite în Wyoming pe 19 septembrie. Moartea ei a fost considerată o crimă prin strangulare.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close