Antena 3 CNN International News Ceasul furat al lui Diego Maradona a fost recuperat

Ceasul furat al lui Diego Maradona a fost recuperat

Un ceas Hublot furat, care i-a aparținut lui Diego Maradona, a fost recuperat de poliție în statul Assam, din nord-estul Indiei, la un an de la moartea legendarului fotbalului argentinian.

Ceasul furat al lui Diego Maradona a fost recuperat
Sursa foto: Twitter, colaj/ Himanta Biswa Sarma
de Cerasela Stafie    |    12 Dec 2021   •   14:28

Numind operațiunea „un act de cooperare internațională”, poliția de stat din Assam a anunțat, sâmbătă pe Twitter, că ceasul vedetei, care dispăruse din reședința sa din Dubai, a fost recuperat într-un raid, în orașul Sibsagar din Assam.

Potrivit informațiilor transmise de poliția din Dubai, a fost efectuată o percheziție și ceasul în ediție limitată a fost recuperat de la reședința suspectului. 

Directorul general al poliției din Assam, Bhaskar Jyoti Mahanta, a postat pe Twitter o fotografie cu mai multe detalii despre cel care a furat ceasul. Acesta a lucrat ca agent de securitate pentru o companie care depozita bunurile defunctului fotbalist. După câteva zile muncă, bărbatul ar fi cerut permisiunea angajatorului său de a se întoarce în India pentru a-l îngriji de tatăl său, care era bolnav.

Ceasul Hublot de patrimoniu poartă inițialele legendei fotbalului, faimosul său tricou cu numărul 10 și are logo-ul său imprimat.

„Se iau măsuri legale”, a declarat ministrul statului Assam, Himanta Biswa Sarma, într-o postare despre raidul și recuperarea ceasului de lux al fotbalistului

Maradona a murit în noiembrie 2020, din cauza unei insuficiențe cardiace, la vârsta de 60 de ani. Starul argentinian și-a dus țara la victorie la Cupa Mondială din 1986, dar mai târziu s-a luptat cu alcoolismu. Personalități din lumea sportului și nu numai i-au adus un omagiu lui Maradona după moartea sa, starul portughez de fotbal Cristiano Ronaldo numindu-l un „geniu etern”.

×
Subiecte în articol: ceas de lux furt Diego Maradona recuperat
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close