Antena 3 CNN International News Un CEO a concediat simultan 900 de angajaţi, pe Zoom, chiar înainte de sărbători

Un CEO a concediat simultan 900 de angajaţi, pe Zoom, chiar înainte de sărbători

Directorul executiv al Better.com, Vishal Garg, a anunţat miercuri, în cadrul unui webinar Zoom, că peste 900 de angajaţi care au participat la apel sunt concediaţi. Garg i-a acuzat pe angajaţi că "fură" de la colegii şi clienţii lor, fiind neproductivi şi lucrând doar două ore pe zi.

Un CEO a concediat simultan 900 de angajaţi, pe Zoom, chiar înainte de sărbători
Sursa foto: Pexels/Vanessa Garcia
de Alexandra Ionescu    |    06 Dec 2021   •   16:01

Directorul executiv al Better.com, Vishal Garg, a anunţat miercuri, în cadrul unui conferinţe pe Zoom, că firma de credite ipotecare concediază aproximativ 9% din forţa sa de muncă. Astfel, el i-a informt pe cei peste 900 de angajaţi care au participat la apel că sunt concediaţi chiar înainte de sărbători.

"Dacă sunteţi în acestă conferinţă, faceţi parte din grupul ghinionist care va fi concediat", a spus Garg în conferinţa de pe Zoom.

Apoi a spus că angajații se pot aștepta la un e-mail de la Resurse Umane care să detalieze beneficiile și indemnizația.

"Este a doua oară în cariera mea când fac asta și nu vreau să o fac. Ultima dată am plâns", a spus Garg.

"Faptul că trebuie să efectuăm disponibilizări este sfâşietor, mai ales în această perioadă a anului. Cu toate acestea, o forţă de muncă redusă şi concentrată ne pregătesc să jucăm ofensiv, intrând pe o piaţă cu evoluţie radicală", a declarat directorul financiar Kevin Ryan.

Garg a mai fost implicat în controverse, după cum reiese dintr-un e-mail pe care l-a trimis personalului și care a fost obținut de Forbes. ”Sunteţi MULT PREA ÎNCEŢI. Sunteţi o adunătură de DELFINI IDIOŢI... DECI OPRIŢI-VĂ. OPRIŢI-VĂ. OPRIŢI-VĂ CHIAR ACUM. MĂ FACEŢI DE RUŞINE", a scris el.
 

×
Subiecte în articol: ceo angajati concedieri zoom
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close