Antena 3 CNN International News O vicecampioană olimpică a murit la doar 24 de ani în condiții suspecte. Poliția a deschis o anchetă

O vicecampioană olimpică a murit la doar 24 de ani în condiții suspecte. Poliția a deschis o anchetă

Olivia Podmore, o sportivă din Noua Zeelandă, a murit în condiţii suspecte, la câteva ore după ce a făcut dezvăluiri teribile prin intermediul unui site de socializare.

O vicecampioană olimpică a murit la doar 24 de ani în condiții suspecte. Poliția a deschis o anchetă
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    11 Aug 2021   •   08:44

Olivia Podmore, o sportivă de numai 24 de ani, le-a dezvăluit apropiaţilor şi susţinătorilor cât de grea este viaţa de sportiv şi cât de tare a afectat-o presiunea competiţiilor.

Olivia Podmore s-a folosit de pagina personală de Instagram pentru a face dezvăluiri: "Nu există bucurie mai mare când câştigi, dar nu există nici tristeţi mai mari decât momentele când pierzi, când nu eşti selecţionată, deşi te-ai calificat, când eşti accidentată sau când ţi se spune că nu te-ai ridicat la nivelul aşteptărilor societăţii, deşi tu ştii că ai dat totul pentru sportul pe care îl iubeşti".

Fratele ei, Mitchell Podmore, a postat, pe rețelele de socializare, anunțând moartea sportivei: ”Odihnește-te în pace superba mea soră și fiică iubită a lui Phil Podmore.

Vei fi în inimile noastre pentru totdeauna.”.

Iar legenda australiană a ciclismului, Anna Meares, a fost printre cei care i-au adus tribut lui Podmore.

Ea a postat pe Twitter : ”Inima mi se frânge pentru pierderea unei vieți tinere. Îmi pare rău că ai suferit.”

Moartea sportivei este considerată una suspectă de către autoritățile din Cambridge, Noua Zeelandă, însă există indicii conform căreia Olivia ar fi decis să-şi pună capăt zilelor.

Urmează ca ancheta să decidă dacă, într-adevăr, sportiva şi-a pus capăt zilelor.

Fosta vicecampioană Olivia Podmore a fost prezentă la Jocurile Olimpice de la Rio, în 2016, unde a concurat în probele de viteză pe echipă, individuală şi keirin.

Ea nu a fost selecţionată pentru Olimpiada de la Tokyo, care s-a încheiat duminică. 

Sportiva de la antipozi are în palmares o medalie de argint la viteză pe echipe, cucerită la Campionatele Mondiale de ciclism pe pistă pentru juniori de la Astana, în 2015, devenind atunci vicecampioană mondială.

 

×
Subiecte în articol: ciclistă Noua Zeelanda moarte
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close