Antena 3 CNN International News Cinci copii și trei adulți, găsiți morți în propria casă, împușcați, în SUA | Comunitatea Enoch City, din Utah, este în stare de șoc

Cinci copii și trei adulți, găsiți morți în propria casă, împușcați, în SUA | Comunitatea Enoch City, din Utah, este în stare de șoc

O familie cu trei adulți și cinci copii a fost găsită împușcată, astăzi, într-o casă din sud-vestul statului american Utah, au declarat oficialii, potrivit CNN.

Cinci copii și trei adulți, găsiți morți în propria casă, împușcați, în SUA | Comunitatea Enoch City, din Utah, este în stare de șoc
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    05 Ian 2023   •   09:25

Ofițerii au aflat despre decesele prin împușcături după ce au răspuns la o sesizare privind o casă din Enoch City, care se află la aproximativ 245 de mile sud de Salt Lake City, potrivit unui comunicat de presă al oficialilor din Enoch City. Toate cadavrele au fost găsite în interiorul locuinței, se arată în comunicat.

Ancheta rămâne activă, dar oficialii orașului au spus că nu cred că există o amenințare continuă pentru public, subliniind că nu există suspecți în libertate.

Rob Dotson, managerul orașului Enoch City, a declarat miercuri seara că membrii comunității deplâng moartea familiei.

"Este greu de descris în cuvinte emoțiile care trec prin oamenii care trăiesc aici", a spus Dotson. "Cu toții cunoaștem această familie. Mulți dintre noi am slujit cu ei în biserică, în comunitate și au mers la școală cu acești indivizi.

Și astfel, această comunitate în acest moment doare. Ei simt pierderi; ei simt durere. Au o mulțime de întrebări, ceea ce este firesc, și sunt aici pentru a susține", a adăugat Dotson.

Verificările la reședință pe baza apelurilor, precum cea care i-a condus pe polițiști la reședința unde au fost găsite cadavrele, sunt de rutină atunci când persoanele nu sunt văzute pentru perioade lungi de timp, a spus Dotson.

Guvernatorul statului Utah, Spencer Cox, a prezentat condoleanțe într-un tweet miercuri seară.

Autoritățile au anunțat că vor oferi mai multe amănunte pe măsură ce ancheta poliției va progresa.

×
Subiecte în articol: Utah morti impuscati familie SUA copii
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close