Antena 3 CNN International News Contesa Alexandra Tolstoi, fostă soție a unui oligarh rus, dezvăluiri despre cum trăiesc oamenii din cercul apropiaților lui Putin: ”Lipsă totală de morală și empatie”

Contesa Alexandra Tolstoi, fostă soție a unui oligarh rus, dezvăluiri despre cum trăiesc oamenii din cercul apropiaților lui Putin: ”Lipsă totală de morală și empatie”

Contesa Alexandra Tolstoi, fosta parteneră a oligarhului rus Serghei Pugaciov, un apropiat al lui Vladimir Putin, cunoscut cândva drept „bancherul Kremlinului”, a făcut dezvăluiri despre atmosfera din interiorul cercului celor mai puternici oameni din Rusia.

Contesa Alexandra Tolstoi, fostă soție a unui oligarh rus, dezvăluiri despre cum trăiesc oamenii din cercul apropiaților lui Putin: ”Lipsă totală de morală și empatie”
Sursa foto: YouTube / CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2022   •   22:55

Alexandra Tolstoi și Pugaciov au fost împreună timp de opt ani și au trei copii. Pugaciov, care a fondat banca internațională Mezhoprombank în 1992, a declarat pentru Time Magazine că obișnuia să vorbească cu Putin „aproape în fiecare zi probabil”.

Întrebată, într-un interviu acordat CNN, cum au fost cei opt ani alături de oligarhul Serghei Pugaciov și de cercul acestuia de apropiați, contesa Alexandra Tolstoi a răspuns:

„A fost ca în Nașul (n.r. filmul The Godfather). Bogăție incredibilă și o lipsă totală a moralei, nici un pic de empatie.” Contesa a adăugat că cei mai buni consilieri ai lui Putin „se urăsc” și că guvernul lor este „nemilos”.

Alexandra Tolstoi, care l-a întâlnit pe Putin în 2008, a spus despre președintele Rusiei că la acel moment „era o persoană foarte diferită față de ceea ce se vede acum la știri. Era o persoană cu multă încredere în sine, avea un număr foarte mare de paznici. Ați putea spune că nu se simțea în siguranță, dar avea extrem de multă încredere în sine, iar acum pare foarte nervos și pare că nu mai deține controlul.”

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Rusia Ucraina oligarh
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close