Antena 3 CNN International News Cinci copii din Australia au murit și alți patru au fost răniți după ce un castel gonflabil a fost luat de vânt

Cinci copii din Australia au murit și alți patru au fost răniți după ce un castel gonflabil a fost luat de vânt

Cinci copii au murit și alți patru sunt grav răniți după ce au căzut de la 10 metri dintr-un castel gonflabil ridicat în aer de vânt la un eveniment școlar din Australia.

Cinci copii din Australia au murit și alți patru au fost răniți după ce un castel gonflabil a fost luat de vânt
Sursa foto: Twitter/ Npr.org
de Alexandra Ionescu    |    16 Dec 2021   •   23:13

Copiii de la școala primară Hillcrest din Devonport, pe coasta de nord a Tasmaniei, sărbătoreau sfârșitul anului școlar când s-a produs tragedia.

”O rafală de vânt a ridicat castelul gonflabil de la sol. Suntem îndureraţi şi suntem alături de familiile celor cinci. Au fost luaţi de lângă noi prea curând", a declarat şeful poliţiei din Davenport, comisarul Darren Hine. 

Patru copii au fost declaraţi decedaţi la faţa locului, în timp ce al cincilea a murit la spital.  Alți patru copii rămân în spital cu răni grave. 

Serviciile de urgență, inclusiv elicoptere, au fost trimise la școală pentru a trata răniții și pentru a-i transporta la spital.

Nu este primul incident fatal cu un castel gonflabil. În 2019, doi copii au murit, iar alţi 20 au fost răniţi într-un accident similar petrecut în China. În 2018, o fetiţă a murit în Marea Britanie, după ce un castel gonflabil a explodat, conform martorilor. 

×
Subiecte în articol: Australia copii castel gonflabil morti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close