Antena 3 CNN International News Un copil și-a împușcat mama în cap în timp ce femeia era pe Zoom, în SUA. Tatăl a fost arestat

Un copil și-a împușcat mama în cap în timp ce femeia era pe Zoom, în SUA. Tatăl a fost arestat

Un bărbat din Florida a fost arestat și acuzat, după ce fiul său și-a omorât mama, împușcând-o în cap. În acel moment, femeia era într-o ședință pe Zoom.

Un copil și-a împușcat mama în cap în timp ce femeia era pe Zoom, în SUA. Tatăl a fost arestat
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    14 Oct 2021   •   13:19

La data de 7 octombrie, Dan Faggard, asistentul procurorului de stat, l-a acuzat pe Veondre Avery pentru omor și pentru că nu și-a păstrat arma în condiții de siguranță.

Bărbatul s-a prezentat în fața judecătorilor miercuri, fiind încarcerat fără posibilitatea achitării vreunei cauțiuni, potrivit documentelor instanței.

Următoarea dată de judecată a bărbatului este stabilită pentru 23 noiembrie. Până în prezent, Avery nu a obținut un avocat.

Omul a fost ridicat de polițiștii americani la data de 12 octombrie, după ce a fost emis un ordin judecătoresc în acest sens. Tânărul de 22 de ani a fost luat în arest și dus la închisoarea din Seminole.

Fapta pentru care este acuzat s-a întâmplat la la 11 august. Copilul cuplului, de doar doi ani, și-a împușcat mama mortal, în cap. În acel moment, femeia era într-o ședință pe Zoom cu colegii de serviciu.

Departamentul de Poliție din Altamonte Springs a fost alertat printr-un apel telefonic cu privire la incident de un coleg al femeii. Acesta a auzit un zgomot puternic, a văzut-o pe mama băiețulului căzând, iar pe cel mic plângând în spatele ei.

Polițiștii au stabilit că tatăl copilului își ținea arma, încărcată şi nesecurizată, într-un rucsac Paw Patrol (n.r.- o serie televizată pentru copii), așezat pe podeaua dormitorului cuplului.

×
Subiecte în articol: impuscare copil
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close