Antena 3 CNN International News Un copil de 6 ani a fost împușcat mortal pe autostradă după o șicanare în trafic, în California

Un copil de 6 ani a fost împușcat mortal pe autostradă după o șicanare în trafic, în California

Un copil de șase ani a fost ucis în urma unui incident în trafic, pe o autostradă din California, anunță CNN.

Un copil de 6 ani a fost împușcat mortal pe autostradă după o șicanare în trafic, în California
de Adrian Iclozan    |    22 Mai 2021   •   11:00

Copilul a murit după ce a fost lovit de un glonț. Incidentul a avut loc pe autostrada 55, în Orange County, vineri dimineața, la o oră de vârf.

Potrivit martorilor și autorităților, asupra mașinii în care se aflau o mamă și fiul ei de șase ani s-a tras dintr-un alt vehicul.

"Femeia conducea și o altă mașină a depășit-o iar după ce femeia a schimbat banda, cealaltă mașină a ajuns în spatele ei și din ea s-a tras spre mașina condusă de femeie", povestește Reyes Valdivia, martor la incident. 

Poliția a constatat că victima se afla pe locul din spate, într-un scaun special pentru copii. 

"A avut loc un fel de incident în trafic și, din păcate, copilul aflat pe locul din spate a fost împușcat. A fost transportat la spital, unde a fost pronunțat decesul", a precizat ofițerul de poliție Florentino Olivera.

Examinarea mașinii în care se aflau femeia și copilul a relevat o gaură de glonț în apropierea plăcuței de înmatriculare din spate.

Încercând să o calmeze pe mama înnebunită de durere, polițiștii au închis o porțiune de autostradă în căutarea indiciilor.

Trăgătorul, care se deplasa într-o mașină albă, era încă în libertate în primele ore după incident.

Acest caz de violență pe autostrada 55 vine în contextul în care o altă serie de incidente cu autor necunoscut îi afectează pe șoferii care aleg această rută.

Aproximativ 50 de cazuri în care s-a tras asupra mașinilor din puncte situate pe teritoriul districtelor Orange și Riverside au fost raportate poliției de la începutul acestei luni.

Trăgătorul folosește o armă cu aer comprimat și proiectile metalice. Până acum, a reușit doar să spargă geamurile mașinilor vizate.

Poliția crede că acestă serie de incidente nu are legătură cu cazul copilului împușcat mortal vineri dimineață.

×
Subiecte în articol: copil împușcat autostrada california
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close