Antena 3 CNN International News O delegație a Senatului SUA, condusă de liderul minorității, vizită la Kiev. Mesajul lui Zelenski

O delegație a Senatului SUA, condusă de liderul minorității, vizită la Kiev. Mesajul lui Zelenski

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a primit la Kiev o delegație a Congresului, condusă de liderul minorității din Senatul SUA, Mitch McConnell.

O delegație a Senatului SUA, condusă de liderul minorității, vizită la Kiev. Mesajul lui Zelenski
Sursa foto: Facebook/ Andrij Sybiha, șef adjunct al Biroului Președintelui Ucrainei
de Cerasela Stafie    |    14 Mai 2022   •   21:25

Zelensky a spus pe contul său de Instagram că vizita ”este un semnal puternic de sprijin bipartizan pentru Ucraina din partea Congresului Statelor Unite și a poporului american”.

”Vă mulțumim pentru determinarea voastră în a ne ajuta în lupta noastră nu numai pentru țara noastră, ci și pentru valorile și libertățile democratice. Apreciem cu adevărat acest lucru”.

View this post on Instagram

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

În videoclipurile și fotografiile de pe conturile oficiale ale președintelui de pe rețelele sociale apar, de asemenea, senatorii republicani Susan Collins din Maine, John Barrasso din Wyoming și John Cornyn din Texas.

Vizita a fost o surpriză totală și pentru presa din SUA. Nu este foarte clar dacă întâlnirea a avut loc sâmbătă și nici dacă delegația se află încă la Kiev.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close