Antena 3 CNN International News Doi tineri dispăruţi în urmă cu 21 de ani, găsiţi într-o maşină scufundată

Doi tineri dispăruţi în urmă cu 21 de ani, găsiţi într-o maşină scufundată

Doi tineri, care au fost dați dispăruți în urmă cu 21 de ani, au fost găsiți într-o mașină scufundată.

Doi tineri dispăruţi în urmă cu 21 de ani, găsiţi într-o maşină scufundată
Sursa foto: Colaj, Twitter/ Pooetryman
de Cerasela Stafie    |    12 Dec 2021   •   17:25

Cel care a făcut desoperirea este un YouTuber pasionat de scuba-diving. Omul și-a propus să găsească persoanele dispărute cu hobbyul său.

Poliția din White County a confirmat, la 1 decembrie, descoperirea unei mașini care se potrivea cu cea condusă de Erin Foster, de 18 ani, și Jeremy Bechtel, în vârstă de 17 ani. Cei doi au fost dați dispăruți în aprilie 2000.

Jeremy Beau Sides al cărui canal YouTube se numește Exploring with the Nug, a declarat pentru CNN că a dat peste acest caz  în timp ce cauta o bază de date cu persoane dispărute.

”Când am văzut că doi adolescenți au dispărut și au dispărut într-o mașină, asta m-a marcat cu adevărat”, a spus Sides. ”Când m-am uitat la orașul în care au fost văzuți ultima dată, am văzut că un râu mare trece prin el. Asta mi-a spus că trebuie să plec”.

Sides, care se descrie ca o echipă cu un singur om, și își face singur toate filmările și montajul. Și-a luat echipamentul și a plecat la Sparta, reședința de județ din White County, Tennessee.

Prima sa căutare a eșuat, dar videoclipul de căutare a fost adus în atenția șerifului din White County, Steve Page, la sfârșitul lunii noiembrie de un membru al familiei unui dintre adolescenții dispăruți. Șeriful a spus că l-a contactat Sides pentru a-i sugera să caute o locație diferită, de-a lungul râului Calfkiller.

Și acolo a făcut descoperirea. Videoclipul lui arată momentul în care a văzut mașina: „uau, oh, bine, asta e 100% o mașină în fața mea”, spune el în timp ce se uită la sonar. „Am căutat toată ziua și, în sfârșit, am găsit o mașină”.

La primirea apelului lui Sides, echipa de poliție „a ajuns la fața locului în câteva minute pentru a investiga, ceea ce a condus la confirmarea potrivirii vehiculului”, au transmis autoritățile.

Descoperirea a fost incitantă, dar ”tristă pentru că asta înseamnă că doi adolescenți au murit”, a spus Sides. El a adăugat că speră că acest lucru ar putea ajuta să aducă puțină pace familiilor adolescenților dispăruți. ”În cele din urmă, vreau doar să ajut”, a spus el.

Rămășițele din mașină nu au fost încă identificate și vor fi trimise pentru teste genetice ADN și posibile comparații cu fișele dentare, au declarat oamenii legii.

Maiorul John Meadows, investigatorul principal în caz, a fost coleg de clasă cu cei doi adolescenți dispăruți. ”Este umilitor să poți face parte din ceva care ar putea aduce atât de multă pace acestor familii”, a spus el

×
Subiecte în articol: masina scufundat disparitie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close