Antena 3 CNN International News Ducii de Cambridge au prezentat fotografia de familie care va fi și felicitarea de Crăciun din acest an

Ducii de Cambridge au prezentat fotografia de familie care va fi și felicitarea de Crăciun din acest an

Familia regală a Marii Britanii se pregătește de Crăciun, lansând felicitările de specifice. Ducii de Cambridge au prezentat fotografia de familie.

Ducii de Cambridge au prezentat fotografia de familie care va fi și felicitarea de Crăciun din acest an
Sursa foto: Hepta
de Cerasela Stafie    |    10 Dec 2021   •   22:28

Prințul William și Catherine, ducesa de Cambridge, au distribuit o fotografie de familie, folosită pentru felicitarea oficială de Crăciun de anul acesta.

Prințul Charles și Camilla, ducesa de Cornwall, nu ies din tiparul vremurilor pe care le trăim și au publicat o imagine în care amândoi poartă măști de protecție.

Palatul Kensington a publicat pe Twitter poza cu William și Kate în vacanță, în Iordania, la începutul acestui an, alături de copiii lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

"Suntem încântaţi să împărtăşim o nouă imagine cu familia noastră, care va apărea pe felicitarea de Crăciun din acest an", se arată în descrierea fotografiei.

Între timp, imaginea lui Charles și a Camillei, arată cuplul vara la Royal Ascot, un eveniment anual de curse de cai.
Familia regală petrece de obicei perioada de vacanță la Sandringham, proprietatea reginei Elisabeta a II-a din zona rurală Norfolk, la aproximativ 100 de mile nord-est de Londra, unde monarhului i se alătură de obicei copiii, nepoții și strănepoții ei.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close