Antena 3 CNN International News Emmanuel Maron îi oferă protecție jurnalistei Marina Ovsiannikova și va vorbi cu Vladimir Putin despre acest subiect

Emmanuel Maron îi oferă protecție jurnalistei Marina Ovsiannikova și va vorbi cu Vladimir Putin despre acest subiect

Emmanuel Macon și un ministru din Germania i-au oferit sprijin Marinei Ovsiannikova, jurnalista din Rusia care a protestat împotriva războiului în timpul unei transmisiuni în direct. Liderul de la Paris a precizat că va discuta cu Vladimir Putin despre acest subiect.

Emmanuel Maron îi oferă protecție jurnalistei Marina Ovsiannikova și va vorbi cu Vladimir Putin despre acest subiect
Sursa foto: Colaj: Hepta.ro + Twitter
de Cerasela Stafie    |    15 Mar 2022   •   16:56

Președintele francez Emmanuel Macron i-a oferit protecție jurnalistei Ovsiannikova. Anunțul a fost făcut marți, în timpul unei conferințe de presă.

”Franța condamnă cu fermitate orice încarcerare a unui jurnalist, precum și orice manipulare și, evident, vom lansa măsuri diplomatice menite să oferim protecție fie la ambasadă, fie o protecție de azil”, a spus Macron la un centru pentru refugiații ucraineni din regiunea franceză Maine-et-Loire, la aproximativ 300 de kilometri sud-vest de Paris.

Macron a mai spus că va aborda problema direct cu președintele rus Vladimir Putin în timpul următoarei conversații dintre cei doi: ”în orice caz, sper că putem avea o claritate deplină cât mai curând posibil despre situația ei personală și capacitatea ei de a-și continua munca”, a adăugat Macron.

În plus, ministrul german de finanțe, Christian Lindner, și-a oferit sprijinul într-o postare pe Twitter: "respectul meu pentru Marina Ovsyannikova. Are curaj și este o luptătoare împotriva propagandei și a războiului lui Putin. Mulțumesc!".

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close