Antena 3 CNN International News CNN: Familia regală așteaptă să ajungă prințul Harry la Balmoral, înaintea oricărui anunț despre regina Elisabeta a II-a

CNN: Familia regală așteaptă să ajungă prințul Harry la Balmoral, înaintea oricărui anunț despre regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry se afla încă în drum spre castelul Balmoral în jurul orei 20, ora României, iar familia regală aștepta sosirea sa înaintea oricărui anunț despre Regina Elisabeta a II-a, transmite corespondentul CNN Max Foster.

CNN: Familia regală așteaptă să ajungă prințul Harry la Balmoral, înaintea oricărui anunț despre regina Elisabeta a II-a
de Adrian Iclozan    |    08 Sep 2022   •   20:21

Mai devreme, presa internațională a transmis că Harry vine la Balmoral fără soția sa, Meghan.

"Știm că și prințul William a sosit. Cred că îl așteptăm doar pe prințul Harry (...) Harry este un membru de vârf al familiei regale, situat foarte sus în linia de succesiune. Cred că îl vor acolo înainte de a fi făcut orice anunț, pentru că altfel ar părea o dovadă de dispreț", a estimat jurnalistul CNN.

El a comentat, de asemenea, sosirea precipitată a membrilor familiei regale la Castelul Balmoral din Scoția, în contextul veștilor alarmante despre starea de sănătate a reginei Marii Britanii.

"De obicei călătoresc separat. Acum, erau toți într-o singură mașină. Fețele lor sunt dure. Prințul Andrew, foarte apropiat de regină, stă în față. De asemenea, prințul Edward, tot mai apropiat de regină în ultimii ani, deoarece își asumă din ce în ce mai multe responsabilități.

Trebuie doar să ne uităm la acele fețe și să încercăm să citim ce se poate citi în ele.

Mi se pare că s-au grăbit să ajungă acolo cât mai repede posibil și acesta a fost cel mai eficient mod", a comentat Foster fotografia în care prințul William, la volan, îi conduce pe fiii reginei, Andrew și Edward, la castelul Balmoral.

Harry a renunțat, în 2020, la atribuțiile din cadrul familiei regale

Prințul Harry, Duce de Sussex, este fiul cel mic al lui Charles, Prinț de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales.

Este nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al șaselea în linia de succesiune la tronul britanic.

La 19 mai 2018, s-a căsătorit cu actrița americană Meghan Markle iar înaintea nunții bunica sa i-a conferit titlul de Duce de Sussex.

Fiul cuplului, Archie Mountbatten-Windsor, s-a născut pe 6 mai 2019.

În 2020, Harry și Megan și-au anunțat intenția de a renunța la rolurile conferite în cadrul familiei regale și de a trăi independenți din punct de vedere financiar, împărținu-și viața între SUA și Marea Britanie.

Foto interior: mașina în care se află la volan prințul William, avându-i ca pasageri pe prințul Andrew și pe prințul Edward și soția acestuia, Sophie

×
Subiecte în articol: Balmoral Max Foster printul Harry
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close