Antena 3 CNN International News O fetiță de 6 ani, găsită ascunsă sub o scară, la doi ani de când fusese dată dispărută, în SUA

O fetiță de 6 ani, găsită ascunsă sub o scară, la doi ani de când fusese dată dispărută, în SUA

O copilă care a fost dată dispărută în 2019, când avea patru ani, a fost găsită ascunsă sub o scară de lemn împreună cu mama ei, într-o casă pe care oficialii au vizitat-o de mai multe ori în timp ce investigau dispariția micuței.

O fetiță de 6 ani, găsită ascunsă sub o scară, la doi ani de când fusese dată dispărută, în SUA
Sursa foto: CNN
de Cerasela Stafie    |    16 Feb 2022   •   23:23

Paislee Joann Shultis a fost dată dispărută pe 13 iulie 2019, din Cayuga Heights, un sat de la periferia orașului Ithaca, New York. La acea vreme, se credea că a fost răpită de părinții ei, Kimberly Cooper și Kirk Shultis Jr., care pierduseră custodia minorei, a declarat poliția într-un comunicat de presă.

Paislee a fost găsit luni, când anchetatorii au văzut ”o pereche de picioare minuscule” într-un spațiu secret, sub treptele de lemn care duceau la un subsol.

Pe parcursul anchetei de doi ani și jumătate, autoritățile au primit mai multe sfaturi despre locuința din zona Saugerties, unde a fost localizat în cele din urmă copilul, dar, de fiecare dată, rezidenții au negat că ar fi știut ceva despre fată, se arată în comunicat. 

"De fiecare dată, am fost întâmpinați cu rezistență din partea ocupanților reședinței. Ni s-a spus că minora nu este acolo, că doar hărțuim familia", a declarat șeful poliției Saugerties, Joseph Sinagra.

În mai multe rânduri, anchetatorilor li s-a permis să intre în casă fără mandat, dar li s-a oferit ”acces limitat” . Acest lucru s-a schimbat luni, când poliția a primit informații că fata era ascunsă și a primit un mandat de percheziție pentru locuință.

Poliția a executat mandatul puțin după ora locală 20:00. Proprietarul a negat că a știut unde se află copila, spunând că nu a văzut-o de când a fost dată dispărută în 2019.

După o oră de căutări, un detectiv a observat că treptele care duceau la subsol erau construite în mod ciudat. Detectivul, Erik Thiele, a îndreptat o lanternă printr-o crăpătură a treptelor de lemn și a văzut ceea ce părea a fi o pătură.

Anchetatorii au înlăturat mai multe trepte, și au văzut ”o pereche de picioare minuscule. Copilul și răpitorul ei, Kimberly Cooper, mama ei, au fost găsiți ascunși în incinta întunecată și umedă”.

Autoritățile cred că mama și copilul au stat acasă de când au dispărut în 2019. Scara părea să fi fost construită pentru a-i ascunde pe amândoi.

Poliția i-a arestat pe părinții care nu aveau custodia copilului, precum și pe proprietarul locuinței, se arată în comunicat.

×
Subiecte în articol: fetita scara disparitie camera ascunsa
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close