Antena 3 CNN International News Cazul Gabby Petito. Logodnicul a dispărut de acasă fără portofel și telefon. Autoritățile au emis un mandat de arestare pe numele său

Cazul Gabby Petito. Logodnicul a dispărut de acasă fără portofel și telefon. Autoritățile au emis un mandat de arestare pe numele său

Brian Laundrie, bărbatul de 23 de ani dispărut de la domiciliu înainte ca poliția să descopere cadavrul logodnicei sale, a plecat de acasă fără portofel și fără telefon mobil, relatează CNN, care citează o sursă apropiată familiei Laundrie.

Cazul Gabby Petito. Logodnicul a dispărut de acasă fără portofel și telefon. Autoritățile au emis un mandat de arestare pe numele său
Sursa foto: hepta
de Adrian Iclozan    |    24 Sep 2021   •   16:55

Părinții lui Brian se tem că acesta ar putea încerca să-și facă rău.

Cazul Gabby Petito. Logodnicul dispare cu cinci zile înainte să fie găsit cadavrul tinerei

Vineri se fac 10 zile de când acesta a plecat de acasă cu un rucsac, anunțând că se duce într-o rezervație naturală aproape de domiciliul său din North Port.

Autoritățile au cercetat temeinic zona dar fără rezultat până în prezent.

Cadavrul Gabriellei "Gabby" Petito a fost găsit duminică, 19 septembrie, într-o rezervație din statul Wyoming. Autopsia a confirmat identitatea victimei și faptul că aceasta a fost ucisă.

Cazul Gabby Petito. Martorii confirmă că relația celor doi s-a deteriorat pe parcursul călătoriei

Mai multe relatări ale martorilor, inclusiv un raport al poliției din Moab, Utah, care a investigat în 12 august un posibil caz de violență conjugală, indică faptul că relația din Petito și Laundrie avea probleme.

În 27 august, Petito, "în lacrimi", și Laundrie, "vizibil furios" au fost văzuți de martori în timp ce părăseau un restaurant din Jackson, Wyoming.

În data de 29 august, Brian Laundrie a fost văzut în timp ce făcea autostopul în Colter Bay, Wyoming, nu departe de locul unde aveau să fie găsite, peste trei săptămâni, rămășițele lui Gabby Petito.

Mrianda Baker și partenerul său l-au luat cu mașina pe Laundrie. Acesta le-ar fi povestit că a campat singur timp de mai multe zile în timp ce Petito se ocupa de postările de pe rețelele sociale.

Baker spune că Laundrie le-a oferit 200 de dolari chiar înainte de a se urca în mașină.

Cazul Gabby Petito. De la dispariție la crimă

Brian Laundrie și Gabby Petito (foto principală) au plecat în iunie să colinde America într-o camionetă Ford și au postat pe rețelele sociale imagini și comentarii ce documentau experiențele din locurile vizitate.

De la finele lunii august, postările au încetat iar Petito nu a mai comunicat pe telefonul mobil cu familia sa.

În data de 1 septembrie, Brian Laundrie a revenit singur la domiciliul familiei sale din North Port (foto următoare).

Nici el, nici membrii familiei sale nu au vrut să discute cu autoritățile ce s-a întâmplat cu Petito.

Aceasta a fost dată dispărută în data de 11 septembrie de familia sa. Trei zile mai târziu, în data de 14 septembrie, a dispărut și Brian Laundrie, în rezervația de 100 de kilometri pătrați din Florida.

Autoritățile au tratat inițial acest caz drept unul de dispariție iar Brian Laundrie a fost considerat "persoană de interes", fără a fi pus sub acuzare pentru vreo infracțiune.

Cazul Gabby Petito. După moartea lui Petito, Brian Laundrie a folosit un card care nu era al său

Recent, autoritățile din Wyoming au emis un mandat de arestare pe numele lui Laundrie, acuzat de "utilizare de dispozitive neautorizate".

Conform actului de punere sub acuzare, bărbatul a folosit un card și un cod PIN care nu erau ale lui pentru cheltuieli de peste 1.000 de dolari între 30 august și 1 septembrie.

Mandatul permite arestarea lui Laundrie dacă acesta este găsit în viață. 

"Din câte am înțeles, mandatul de arestare pentru Brian Laundrie se referă la activități care au survenit după moartea lui Gabby Petito și nu se referă la decesul acesteia", a spus Steve Bertolino, avocatul familiei Laudrie

"În paralel, poliția federală și partenerii FBI din țară continuă să investigheze faptele și împrejurările uciderii lui Gabby Petito", a declarat, la rândul său, Michael Schneider, agentul special FBI responsabil de caz.


 

×
Subiecte în articol: Gabby Petito Brian Laundrie
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close