Antena 3 CNN International News Doi germani, reținuți pe un aeroport din Columbia. Aveau în bagaje peste 300 de păienjeni, gândaci și scorpioni

Doi germani, reținuți pe un aeroport din Columbia. Aveau în bagaje peste 300 de păienjeni, gândaci și scorpioni

Doi bărbați din Germania au fost reținuți pe aeroportul din Bogota, după ce autoritățile au găsit în bagajele lor peste 300 de păienjeni, gândaci, scorpioni și tarantule. Oamenii voiau să introducă gângăniile ilegal în Europa.

Doi germani, reținuți pe un aeroport din Columbia. Aveau în bagaje peste 300 de păienjeni, gândaci și scorpioni
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    03 Dec 2021   •   16:31

Autoritatea de Mediu din Bogota a anunțat că au fost descoperite cel puțin 232 de tarantule, 67 de gândaci, nouă ouă de păianjen și un scorpion cu șapte pui. Toate au fost confiscate.

Incidentul a avut loc pe aeroportul El Dorado din capitala Columbiei. Gângăniile au fost ascunse ascunse într-o valiză, depozitate în peste 200 de recipiente de plastic.

Cei doi bărbați din Germania au fost reţinuţi şi vor fi urmăriţi penal, au declarat oficialii. Ei au spus că intenționau să ducă vietățile în țara lor în scopuri academice, dar nu aveau permise pentru a le colecta și transporta.

Secretarul pentru mediu din Bogota, Carolina Urrutia, a declarat că, chiar dacă oamenii intenționează să folosească animale sălbatice pentru cercetare științifică, tot au nevoie de permisiunea autorităților competente pentru a le scoate din țară.

Este al doilea incident asemănător, petrecut în decurs de doar trei luni pe aeroportul din Columbia. În septembrie, autoritățile au confiscat aproape 3.500 de aripioare de rechin, care ar fost scoase ilegal din țară cu destinația Hong Kong

×
Subiecte în articol: germani retinuti aeroport Columbia bagaje
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close