Antena 3 CNN International News Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit în secret

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit în secret

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit după o relație de șase ani. Cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie organizată cu mare discreție în weekend.

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit în secret
Sursa foto: Facebook/The Voice
de Alexandra Ionescu    |    06 Iul 2021   •   13:43

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit după o relație de șase ani. Cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie organizată cu mare discreție în weekend, pe data de 3 iulie.

Cântăreața în vârstă de 51 de ani și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu imagini spectaculoase de la nuntă.

Ceremonia a avut loc în Oklahoma, la reședința lui Blake Shelton, acolo unde cei doi s-au și logodit în octombrie 2020.

Se pare că mirele a construit pe domeniul său o capelă cu intenția de a se căsători acolo cu Gwen Stefani, lucru care s-a și întâmplat.

La evenimentul de sâmbătă au fost prezenți prietenii apropiați și familiile celor doi.

La trei zile de la căsătorie, Gwen Stefani nu și-a mai ținut fanii în suspans și a postat pe rețelele de socializare primele imagini de la nuntă. Bineînțeles, mireasa a fost cea care a atras atenția.

Cântăreața în vârstă de 51 de ani a purtat o rochie specială, foarte decoltată, creată de designerul Vera Wang.

Articolul vestimentar e 2 în 1, a apărut prima dată în rochie lungă, iar apoi în rochie scurtă, aceeași, doar că s-a dezbrăcat de partea de jos a rochiei.

Mireasa a purtat pe cap voal alb, așa cum e tradiția, iar în picioare nu a ales sandale sau pantofi, ci a încălțat o pereche de cizme cu toc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Blake Shelton, în vârstă de 45 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Gwen Stefani, în vârstă de 51 de ani, în toamna anului trecut.

La acel moment, cântăreața a publicat o fotografie pe Instagram în care își săruta viitorul soț, în timp ce își etala inelul cu diamant de pe deget. Cei doi s-au întâlnit prima oara în 2015, la emisiunea de talente muzicale "The Voice", acolo unde erau amândoi jurați.

Atunci când s-au cunoscut, Gwen Stefani, și Blake Shelton erau amândoi divorțați recent.

Blake Shelton a divorțat în 2015 de Miranda Lambert, cea de-a doua lui soție, iar la câteva săptămâni mai târziu, Stefani și solistul trupei Bush, Gavin Rossdale, își anunțau despărțirea după 13 ani de căsnicie și trei copii pe care îi au împreună- Kingston, în vârstă de 14 ani, Zuma, în vârstă de 12 ani, și Apollo, de șase ani.

×
Subiecte în articol: gwen stefani nunta secret
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close