Antena 3 CNN International News Joe Biden: Există unele indicii că Putin se autoizolează și își pedepsește consilierii

Joe Biden: Există unele indicii că Putin se autoizolează și își pedepsește consilierii

Președintele american Joe Biden a declarat joi că există unele indicii că președintele rus Vladimir Putin se autoizolează și își pedepsește unii dintre consilieri.

Joe Biden: Există unele indicii că Putin se autoizolează și își pedepsește consilierii
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    31 Mar 2022   •   22:14

Totuși, liderul de la Casa Albă a adăugat că Statele Unite ale Americii nu au dovezi concrete pentru a spune asta cu certitudine.

Întrebat de un reporter CNN cât de rău este dezinformat președintele rus de consilierii săi, președintele american a explicat că această poveste este destul de complicată: ”aceasta este o întrebare deschisă. Există multe speculații, dar se pare că - nu spun asta cu certitudine - pare să se autoizoleze și există unele indicii că i-a concediat sau i-a pus în arest la domiciliu pe unii dintre consilierii săi. ”

”Dar nu vreau să pun prea multe în acest moment, pentru că nu avem atât de multe dovezi concrete”, a adăugat el.

Oficiali guvernamentali americani au transmis că serviciile de informații spun că Putin a fost dezinformat de consilierii militari cu privire la succesul performanței armatei ruse în timpul războiului.

Biden a mai menționat că este ”sceptic” cu privire la afirmațiile conform cărora Putin își va retrage toate forțele din jurul capitalei ucrainene Kiev: ”până acum nu există nicio dovadă clară că el își retrage toate forțele din Kiev”.

”Există, de asemenea, dovezi că își întărește trupele în zona Donbasului. Sunt un pic sceptic.”

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close