Antena 3 International News Kate Winslet și Leonardo DiCaprio, reuniune emoționantă după 2 ani de pandemie: ”Nu m-am putut opri din plâns”

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio, reuniune emoționantă după 2 ani de pandemie: ”Nu m-am putut opri din plâns”

de Cerasela Stafie    |    25 Dec 2021   •   10:23
Kate Winslet și Leonardo DiCaprio, reuniune emoționantă după 2 ani de pandemie: ”Nu m-am putut opri din plâns”
Sursa foto: CNN

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au o relație frumoasă de prietenie, care învinge distanța și timpul. Cei doi actori s-au revăzut după doi ani de pandemie și s-a lăsat cu lacrimi.

Reuniunea a avut loc la Los Angeles, după o perioadă foarte lungă în care cei doi actori, câștigători ai Oscarului, nu s-au văzut.

”Nu m-am putut opri din plâns”, a spus Winslet pentru The Guardian.

”Îl cunosc de jumătate de viață! Nu este ca și cum aș fi fost la New York sau el a venit la Londra și a existat o șansă să luăm cina sau să bem o cafea și să mai stăm de vorbă. Nu am putut să părăsim țările noastre. La fel ca atâtea prietenii la nivel global, ne-a fost dor unuia de celălalt și nu ne-am putut vedea din cauza COVID-19."

Cei doi au jucat mai întâi împreună ca Jack și Rose în filmul de succes din 1997 ”Titanic”, iar mai târziu ca soț și soție în filmul din 2008 ”Revolutionary Road”.

Winslet și-a amintit și cât de tineri erau când au filmat pentru ”Titanic”:  ”eu am împlinit 21 de ani la acea filmare, iar Leo a împlinit 22 de ani”, a spus ea cu tristețe, potrivit publicației.

Winslet, acum 46 de ani, și DiCapario, 47, au reușit amândoi destul să-și construiască cariere frumoase în cei 25 de ani de când s-au cunoscut pe platoul de filmare al celebului film.

”Este prietenul meu, prietenul meu cu adevărat apropiat. Suntem legați pe viață,” a adăugat actrița.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
x close