Antena 3 CNN International News Laureata premiului Nobel, și simbolul mondial al luptei împotriva extremismului, Malala Yousafzai, s-a căsătorit

Laureata premiului Nobel, și simbolul mondial al luptei împotriva extremismului, Malala Yousafzai, s-a căsătorit

Malala Yousafzai, activista pakistaneză câștigătoare a Premiului Nobel pentru Pace, s-a căsătorit, a anunțat ea marți pe Instagram.

Laureata premiului Nobel, și simbolul mondial al luptei împotriva extremismului, Malala Yousafzai, s-a căsătorit
Sursa foto: Twitter/Malala
de Alexandra Ionescu    |    09 Noi 2021   •   23:32

„Astăzi este o zi prețioasă în viața mea.Eu și Asser ne-am căsătorit și vom fi parteneri pe viață. Am avut o mică ceremonie Nikkah acasă, în Birmingham, cu familiile noastre. Trimiteți-ne rugăciunile voastre. Suntem încântați să mergem împreună în călătoria care ne așteaptă”.

Asser Malik este originar din orașul Lahore, provincia Punjab, și este antreprenor în industria sportului. În prezent, lucrează ca director general la Pakistan Cricket Board (PCB).

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Yousafzai a câștigat recunoaștere internațională pentru activismul său împotriva eforturilor talibanilor de a opri fetele să meargă la școală.

Când avea 15 ani, a fost împușcată în cap de un membru al talibanilor și a fost transportată cu avionul în Anglia pentru a primi tratament.

În 2014, a câștigat Premiul Nobel pentru Pace la vârsta de 17 ani, devenind cea mai tânără laureată a premiului.

Anul trecut, ea a absolvit Universitatea Oxford cu o diplomă în Filosofie, Politică și Economie.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close