Antena 3 CNN International News 20 de oameni răniți, și cel puțin 2 morți într-un atac armat la o sală de concerte din Florida

20 de oameni răniți, și cel puțin 2 morți într-un atac armat la o sală de concerte din Florida

În noaptea e sâmbătă spre duminică, la o sală de concerte ce găzduia un eveniment, 3 bărbați au început să tragă aleatoriu asupra mulțimii adunate acolo.

20 de oameni răniți, și cel puțin 2 morți într-un atac armat la o sală de concerte din Florida
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    30 Mai 2021   •   16:10

Doi oameni sunt morți, și alți 20 răniți în ceea ce poliția din Florida numește ”un act de violență intenționat”.

Totul s-a petrecut la o sală de concerte din Hialeah sâmbătă spre duminică dimineață.

"Vehiculul SUV al indivizilor s-a apropiat de partea din faţă a sălii, trei indivizi au coborât şi au început să tragă la nimereală asupra mulţimii", a declarat poliția.

ăniţii au fost transportaţi la spitalele din apropiere. Vorbind apoi la o conferinţă de presă, Ramírez a precizat că 12 răniţi au ajuns la spital prin mijloace proprii, ceilalţi opt fiind transportaţi cu ambulanţele, potrivit presei locale unul dintre ei fiind în stare critică.

Poliţia nu a anunţat deocamdată nimic despre suspecţi, şi anume dacă există vreo persoană reţinută.

Acest atac survine la circa 24 de ore după un altul comis în noaptea de vineri spre sâmbătă în cartierul turistic Wynwood din Miami, soldat cu un mort şi şase răniţi, într-o zonă foarte frecventată pentru viaţa de noapte, mai ales în această perioadă când mii de turişti vin la Miami în weekendul dinaintea sărbătorii Memorial Day (31 mai).

×
Subiecte în articol: morti atac Florida
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close