Antena 3 CNN International News Incident armat în California. Mai multe persoane au fost ucise la o întâlnire a sindicatelor

Incident armat în California. Mai multe persoane au fost ucise la o întâlnire a sindicatelor

Mai multe focuri de armă au fost raportate în San Jose, California, în timpul unei întâlniri a sindicatelor din sectorul feroviar. Potrivit primelor informații, mai mulți oameni ar fi fost uciși, inclusiv atacatorul.

Incident armat în California. Mai multe persoane au fost ucise la o întâlnire a sindicatelor
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    26 Mai 2021   •   20:26

Poliția a confirmat moartea atacatorului. Nu se știe identitatea acestuia și dacă focurile de armă au fost trase în interior sau în exterior, a transmis Poliția potrivit informațiilor preliminare. De asemenea, a făcut apel la populație pentru mai multe informații despre incident. Poliția încearcă să evacueze muncitorii rămași în interiorul clădirii.

Totodată, șeful Poliției a precizat că cercetările sunt în desfășurare și nu poate confirma decât că este vorba de mai multe persoane ucise și rănite, fără a putea comunica un număr exact. Răniții au fost transportați la spital pentru îngrijire medicală.

Autoritățile încearcă să afle motivul atacului.

Atacul a avut loc în dimineața zilei, în jurul orei 6.30, înainte de venirea muncitorilor la lucru. Mama unui muncitor a anunțat atacul de pe șantierul de transport feroviar al Autorității de Transport din San Jose.

Russell Davies, șeful Departamentului Șerifilor din Comitatul Santa Clara, a confirmat că sunt cel puțin 8 victime

S-ar părea că agresorul este angajat al VTA.

La fața locului au fost mobilizați zeci de agențiu de poliție din cadrul Biroului Federal de Investigații (FBI), și de la Biroul federal pentru Alcool, Tutun, Arme de foc și Explozibil.

Primarul orașului San Jose, Sam Liccardo a declarat că ”aceasta e o zi neagră pentru orașul nostru”.

”Inimile noastre suferă pentru familiile și colegii celor morți, pentru că știm cât de dureroasă este pierderea celor dragi. Acum este momentul să reflectăm și să înțelegem ce s-a întâmplat, să jelim, și să-i ajutăm pe cei răniți”, a mai spus Liccardo.

Tot el a declarat că va avea grijă ca așa ceva ”să nu se mai întâmple în orașul nostru”.

 

 

×
Subiecte în articol: impuscaturi california sindicate morti
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close