Antena 3 CNN International News O pisică a sărit dintr-un apartament în flăcări, de la etajul 5, scăpând fără nicio zgârietură, în SUA

O pisică a sărit dintr-un apartament în flăcări, de la etajul 5, scăpând fără nicio zgârietură, în SUA

O pisică neagră a scăpat dintr-un apartament în flăcări, sărind pe geam, de la etajul 5 al unui bloc din Chicago. Animalul a aterizat pe sol fără nicio zgârietură.

O pisică a sărit dintr-un apartament în flăcări, de la etajul 5, scăpând fără nicio zgârietură, în SUA
Sursa foto: Pixabay
de Alexandra Ionescu    |    14 Mai 2021   •   16:15

O pisică din Chicago a supraviețuit după ce a sărit de la etajul al cincilea al unei clădiri, pentru a scăpa de incendiul unui apartament.

Se pare că felina şi-a folosit una dintre cele 9 vieţi pentru a scăpa dintr-o clădire în flăcări. 

Un fum negru se observă la etajul cinci al unui bloc din orașul american Chicago. La un moment dat, de la una dintre ferestre sare o pisică neagră, în țipetele martorilor. Din fericire, animalul a aterizat în siguranță, fără nicio zgârietură, apoi a fugit printre mașinile parcate în apropiere.

Săritura "de 10" a fost filmată de pompierii sosiți la fața locului pentru a lichida flăcările. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale.

Purtătorul de cuvânt al departamentului de pompieri, Larry Langford, a dat asigurări că pisica nu a fost rănită.

„A trecut pe sub mașina mea și s-a ascuns până când s-a simțit mai bine, după câteva minute. Apoi a ieșit și a încercat să urce zidul ca să intre înapoi”, a spus purtătorul de cuvânt al pompierilor, Larry Langford.

 

 

×
Subiecte în articol: pisica
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close