Antena 3 CNN International News "Aveam doar 100 de lire în buzunar" | Povestea de succes a lui Eugen, românul a cărui firmă oferă servicii de calitate regelui Charles

"Aveam doar 100 de lire în buzunar" | Povestea de succes a lui Eugen, românul a cărui firmă oferă servicii de calitate regelui Charles

Eugen Tudose, un român originar din Tecuci, a pus bazele unei afaceri de succes în Marea Britanie. Reţeta succesului său.

"Aveam doar 100 de lire în buzunar" | Povestea de succes a lui Eugen, românul a cărui firmă oferă servicii de calitate regelui Charles
Sursa foto: Facebook AnunturiUK
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Apr 2024   •   20:20

A plecat din România în Marea Britanie cu speranța unui trai mai bun. Avea doar 100 de lire în buzunar şi când a ajuns în Anglia, Eugen şi-a creat traiul de la zero.

Timp de câteva săptămâni s-a bazat doar pe banii pe care îi avea şi nopţile le-a petrecut pe scaunele de la Victoria Coach Station, până când şi-a găsit un loc stabil de muncă.

A început cu un post la Jaguar Land Rover, acolo unde a lucrat timp de patru ani ca spălător auto, până într-o zi când a luat o decizie care i-a schimbat total viaţa. Mai exact, după ce a făcut un studiu de piața în domeniu, românul a pus bazele unei afaceri de spălătorie auto, oferind servicii la domiciliul clienților.

După un an de activitate, afacerea sa a înflorit iar românul a devenit cunoscut în toată ţara. 

"Calitatea devastatoare de la spălătoriile din UK m-a determinat să încep o asemenea afacere. După un an de zile am început să îmi fac baza mea de clienți și contracte semnate iar acum compania mea ajunge oriunde în UK", a pus Eugen pentru AnunţulUK.

Recomandarea primită de la jobul său l-a ajutat pe Eugen să atragă clienți celebri, printre care campionul mondial de box, Chris Eubank. Mai mult, firma sa a început să ofere servicii şi Casei Regale a Marii Britanii. 

"M-am trezit, într-o zi, cu un telefon de la oamenii lui, după care am mers la unul dintre palatele lui și am semnat un contract cu anumite clauze de confidențialitate. Îmi fac treaba cu seriozitate maximă, când spăl o mașina nu contează că e a Regelui sau a altcuiva", mai spune românul, potrivit sursei citate.

Astăzi, Eugen îşi creşte în continuare afacerea şi nu se gândește să se întoarcă prea curând în România. Știe de unde a plecat și este hotărât să-și continue visul de a avea şi mai mult succes în Regatul Unit.

Reacția internauţilor

Succesul românului într-o ţară străină le-a dat speranță şi motive de mândrie internauţilor care au profitat de ocazie să-l felicite pentru motivație şi perseverență.

"Felicitări. Să îți faci propria afacere din nimic intr-o țară străină, nu e ușor. Îți trebuie determinare, seriozitate și muncă multă. Iar pentru cârcotași, trebuie să înțelegeți ca pentru ca o economie să funcționeze trebuie să existe toate aceste servicii, nu doar intelectuali",

"Munca îl înnobilează pe om",

"Bravo lui,dacă ești cinstit și muncești se vad și rezultatele. Felicitări!

"Felicitări , ai toate meritele, uite rezultatele la multă muncă în spate și încredere în sine , mult succes în continuare ",

"Felicitări pentru tot ce ai realizat! Felicitări că ai continuat şi nu ai abandonat cursa! Mulţi care vin şi se văd cu câteva lire se pierd pe drum!", sunt doar câteva din comentariile internauţilor. 

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close