Antena 3 International News Primarul din Kiev avertizează că urmează o noapte ”dificilă”: ”Trupele ruse sunt foarte aproape”

Primarul din Kiev avertizează că urmează o noapte ”dificilă”: ”Trupele ruse sunt foarte aproape”

de Cerasela Stafie    |    25 Feb 2022   •   22:14
Primarul din Kiev avertizează că urmează o noapte ”dificilă”: ”Trupele ruse sunt foarte aproape”
Sursa foto: Hepta.ro

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a spus că trupele ruse sunt ”foarte aproape de capitală” și a prezis ”o noapte grea” pentru oraș.

”Situația de acum este amenințătoare pentru Kiev, fără exagerare. Noaptea și dimineața vor fi dificile”, a spus Klitschko într-un mesaj postat vineri pe canalul său Telegram.

”Trupele ruse sunt foarte aproape de capitală. Grupurile de sabotaj neutralizează armata și agențiile de aplicare a legii din oraș”, a transmis edilul.

”Podurile sunt sub protecție și control special în Kiev. Echipamente militare și soldați ai Forțelor Armate le patrulează”, a adăugat.

Primarul a mai transmis că spitalele din Kiev funcționează în regim de război și a spus că au fost instalate puncte de control la principalele intrări în oraș și în apropierea unor facilități strategice din capitală.

„Facem acest lucru pentru a proteja Kievul”, a spus el, adăugând: „Le mulțumesc oamenilor din oraș pentru disponibilitatea lor de a apăra capitala și țara, împreună cu alte unități ale forțelor armate și agențiilor de aplicare a legii”.

CNN a raportat anterior că oficialii americani de informații sunt îngrijorați că orașul ar putea intra sub controlul Rusiei în câteva zile, potrivit două surse familiare cu cele mai recente informații.

×
Subiecte în articol: Kiev primar trupe ruse avertisment Ucraina

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close