Antena 3 CNN International News Primarul din Kiev avertizează că urmează o noapte ”dificilă”: ”Trupele ruse sunt foarte aproape”

Primarul din Kiev avertizează că urmează o noapte ”dificilă”: ”Trupele ruse sunt foarte aproape”

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a spus că trupele ruse sunt ”foarte aproape de capitală” și a prezis ”o noapte grea” pentru oraș.

Primarul din Kiev avertizează că urmează o noapte ”dificilă”: ”Trupele ruse sunt foarte aproape”
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    25 Feb 2022   •   22:14

”Situația de acum este amenințătoare pentru Kiev, fără exagerare. Noaptea și dimineața vor fi dificile”, a spus Klitschko într-un mesaj postat vineri pe canalul său Telegram.

”Trupele ruse sunt foarte aproape de capitală. Grupurile de sabotaj neutralizează armata și agențiile de aplicare a legii din oraș”, a transmis edilul.

”Podurile sunt sub protecție și control special în Kiev. Echipamente militare și soldați ai Forțelor Armate le patrulează”, a adăugat.

Primarul a mai transmis că spitalele din Kiev funcționează în regim de război și a spus că au fost instalate puncte de control la principalele intrări în oraș și în apropierea unor facilități strategice din capitală.

„Facem acest lucru pentru a proteja Kievul”, a spus el, adăugând: „Le mulțumesc oamenilor din oraș pentru disponibilitatea lor de a apăra capitala și țara, împreună cu alte unități ale forțelor armate și agențiilor de aplicare a legii”.

CNN a raportat anterior că oficialii americani de informații sunt îngrijorați că orașul ar putea intra sub controlul Rusiei în câteva zile, potrivit două surse familiare cu cele mai recente informații.

×
Subiecte în articol: Kiev primar trupe ruse avertisment Ucraina
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close