Antena 3 CNN International News Prințul Andrew și Virginia Giuffre au ajuns la o înțelegere în cadrul procesului pentru abuz sexual

Prințul Andrew și Virginia Giuffre au ajuns la o înțelegere în cadrul procesului pentru abuz sexual

Prințul Andrew și Virginia Giuffre au ajuns la o înțelegere, pentru soluționarea procesului pentru abuz sexual. Documentele au fost înaintate judecătorilor.

Prințul Andrew și Virginia Giuffre au ajuns la o înțelegere în cadrul procesului pentru abuz sexual
Sursa foto: Twitter/ CNN Breaking News
de Cerasela Stafie    |    15 Feb 2022   •   19:02

Potrivit unui document înaintat judecătorilor marți de avocații lui Giuffre, părțile anticipează depunerea unei clauze de respingere a cazului în termen de 30 de zile.

Prințul Andrew intenționează să facă o donație substanțială organizației de caritate a doamnei Giuffre în sprijinul drepturilor victimelor. Prințul Andrew nu a intenționat niciodată să calomnieze caracterul doamnei Giuffre și acceptă că ea a suferit atât ca victimă stabilită a abuzului, cât și ca victimă a atacurilor publice neloiale”, se arată în document.

”Se știe că Jeffrey Epstein a traficat nenumărate fete tinere de-a lungul multor ani. Prințul Andrew regretă asocierea sa cu Epstein și laudă curajul doamnei Giuffre și al celorlalți supraviețuitori în apărarea pentru ei înșiși și pentru alții. El se angajează să să-și demonstreze regretul pentru asocierea sa cu Epstein susținând lupta împotriva relelor traficului sexual și sprijinind victimele acestuia.” Suma nu va fi dezvăluită, se arată în dosar

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close