Antena 3 CNN International News Rugămintea sfâșietoare a unui bărbat bolnav de COVID-19: "Mi-am rugat fiul să o ducă pe sora lui la altar în ziua nunții ei"

Rugămintea sfâșietoare a unui bărbat bolnav de COVID-19: "Mi-am rugat fiul să o ducă pe sora lui la altar în ziua nunții ei"

Conectat la oxigen, și luptând cu boala îngrozitoare, Travis Campbell, un bărbat din Virginia, nevaccinat, vrea să transmită un mesaj de pe patul de spital.

Rugămintea sfâșietoare a unui bărbat bolnav de COVID-19: "Mi-am rugat fiul să o ducă pe sora lui la altar în ziua nunții ei"
Sursa foto: Facebook/Travis Campbell
de Alexandra Ionescu    |    07 Aug 2021   •   11:11

Regretă că nu s-a vaccinat, și deși speră că se va vindeca, a început să facă totuși aranjamente în caz că va pierde lupta cu boala.

Bărbatul este în spital de la sfârșitul lunii iulie, și a documentat șederea lui aici sub forma unui jurnal video, cu înregistrări din fiecare zi, în care vorbește despre cum se simte.

”Am greșit rău, prieteni. Nu m-am vaccinat... am făcut o greșeală, recunosc”, a spus el într-una din postările de pe Facebook.

În primele înregistrări din iulie, își descrie boala în fraze neîntrerupte. Dar pe 31 iulie, abia putea spune câteva cuvinte legate printre respirații chinuite.

Noaptea de marți a fost cea mai grea.

”L-am sunat pe fiul meu de 14 ani... și l-am rugat ca în cazul morții mele să o ducă el pe fiica mea de 19 ani la altar, în ziua nunții ei. Pentru că eu n-o să fiu acolo”.

În două interviuri pe care Campbell și soția lui le-au acordat postului CNN, au explicat cum le-a afectat covidul viața și de ce au ales să nu se vaccineze.

Virginia, ca și restul Statelor Unite a avut parte de o creștere exponențială a infectărilor cu tulpina Delta

Kellie Campbell și copiii au luat virusul și au avut simptome ușoare, cum ar fi febră, tuse și amețeli.

”Nu a fost atât de greu. Am avut simptome mult mai ușoare ca ale lui Travis”, a spus Kellie.

”La începutul anului 2020, toți copiii din echipa de baschet a fiicei mele s-au îmbolnăvit. Aveau aceleași simptome pe care le dă coronavirului. Așa că atunci când a apărut COVID-19, am presupus că îl făcuseră deja.

Atunci când numărul de infectări a început să scadă, în primăvară, am crezut că a trecut”, a spus Travis.

OMS recomandă vaccinarea tuturor persoanelor, indiferent dacă acestea au făcut sau nu boala, iar un studiu CDC publicat vineri arată că persoanele care au fost infectate cu COVID-19 în 2020 și nu au făcut vaccinul sunt de două ori mai predispuse la re-infectare, comparativ cu persoanele care au avut COVID-19, dar s-au vaccinat.

De asemenea, faptul că locuiesc într-o zonă rurală a statului Virginia, fără atât de multă interacțiune socială, a fost un alt motiv pentru care familia Campbell a decis să nu se imunizeze.

Acum regretă decizia, și îi imploră pe ceilalți să nu facă aceeași greșeală ca el, să se vaccineze.

”Nu pot respira. Mă înnec. Mă simt ca un pește pe uscat”, a spus Travis.

”Este vina mea. Trebuia să îmi iau copiii și soția, și să ne vaccinăm. Dar acum plătesc prețul”.

”Și le spun tuturor: dacă ai îndoieli, vreau să te gândești bine ce înseamnă viața pentru tine. Și vaccinează-te, te rog, te rog”, a mai spus el.

×
Subiecte în articol: COVID-19 coronavirus mărturia nevaccinat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close